Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Geschreven door Dénira - Zwemland - Dinsdag 13 Februari 2023

   Houdt je spa of hot tub schoon met Aquafinesse waterbehandeling!

    

   Spa schoonmaken

   In iedere spa zitten filters om het water van de spa schoon te houden. Voor een optimale werking van de filters is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Bij dagelijks gebruik van de spa adviseren wij om de filters wekelijks te reinigen met Aquafinesse bruistabletten. Vul een emmer met water en voeg het bruistablet aan de emmer toe. Vervolgens laat je de spa filters 30 minuten in de emmer weken om ze vervolgens te reinigen met een filterkam.De filterkam sluit je aan op de tuinslang, hiermee kan je de lamellen van de spa filter reinigen. Het reinigen van de filterkam bevordert ook de levensduur. Na verloop van tijd kan de filter gaan verkleuren en zullen de lamellen dunner te worden. Wanneer dit het geval is dan weet je dat de spa filter vervangen dient te worden.

    

   Onderhoud de spa met Aquafinesse

   De waterkwaliteit van jouw hot tub of spa is van groot belang voor de veiligheid en het verlengen van de levensduur van jouw spa maar ook voor je eigen gezondheid. Controleer altijd de waarden van het water in jouw spa. Aan de hand van de waarden van de water kan je zien welke chemicaliën dienen te worden toegevoegd voor het op peil brengen, let wel altijd op met het gebruik van chemicaliën. Overtollig gebruik van chemicaliën kunnen negatieve bijwerkingen hebben voor jouw huid, ogen en ademhaling én kunnen zelfs het bad beschadigen.

    

   Daar hebben wij een oplossing voor! Aquafinesse is een alles-in-een onderhoudsproduct voor jouw spa of hot tub. Met kristalhelder water en goede waterkwaliteit als resultaat. Slechts een wekelijkse behandeling met Aquafinesse pakt het probleem direct aan; de slijmlaag op het oppervlak van het leidingwerk in jouw spa wordt losgeweekt en vervolgens weggespoeld met water. Daarnaast brengt het een beschermende laag aan waardoor de biofilm zich niet opnieuw in de leidingen kan gaan vormen. Dit zorgt voor een vermindering van bacteriën in de spa waardoor minder ontsmettingsmiddelen benodigd zijn. Twijfel je nog om over te stappen? Probeer nu de Aquafinesse Switch Kit  uit. Afhankelijk van de grootte van jouw spa kan je hier 4 - 6 weken lang gebruik van maken. Ben je er al over uit en wil je voor langere periode het wateronderhoud van jouw spa kunnen voorzien? Kies dan voor de Aquafinesse Swim Spa Water Care box  met deze waterbehandelingsset kan je de komende 6 maanden vooruit!

    

    

   Zout water voor in de spa

   Haal wellness bij jou thuis met Aquafinesse the Dead Sea Experience. De dode zee staat bekend om haar heilzame werking door het zout water. Al jarenlang maken mensen hiervan gebruik voor de behandeling van huidproblemen, om het lichaam te ontgiften maar ook voor een heerlijke wellness ervaring. Aquafinesse brengt deze spa ervaring NU bij jou thuis. De spa kit wordt geleverd met zout, 2 flessen Aquafinesse, een maatbeker, chloor en een handleiding.

    

    

   Gebruik Aquafinesse voor de opblaasbare spa

   Heb je een opblaasbare spa? Dan hebben wij daar ook een speciale kit voor! Gemakkelijk in gebruik en het vergt maar 1 minuut per week tijd, Aquafinesse voor de opblaasbare spa. Deze zeer effectieve desinfectiemethode wordt toegevoegd met een maatbekertje Aquafinesse vloeistof en een schepje chloorgranulaat. Wij adviseren wel om de water waarden van de spa te blijven testen zodat de basis goed is.

    

   Benieuwd waar je verder mee rekening dient te houden bij het onderhoud van jouw spa? Lees onze blog voor alle informatie.

   Tags:spa (5)

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »