Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Inbouw zwembad prijs: aan deze kosten moet je denken

   De kosten voor een inbouw zwembad zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, type zwembad, het materiaal en de afwerking. Kies je voor een prefab zwembad of een bouwkundig zwembad? Een belangrijke keuze is daarnaast of je het bouwen van een inbouw zwembad zelf uitvoert of laat uitbesteden aan een professionele aannemer. Dit is namelijk van invloed op de prijs van je zwembad.

    

   Polyester zwembad in de tuin

    

   Kosten inbouw zwembad aanleggen bij uitbesteden

   Wanneer je ervoor kiest om het project uit te besteden aan een professionele aannemer, dan kunnen de kosten voor het bouwen van een inbouw zwembad oplopen. Je kan dan wel alles uit handen geven en voor veel mensen is dit een ideale optie. De kosten variëren sterk, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het zwembad, en de materialen en afwerking die je kiest. Gemiddeld kan je rekenen op een budget van € 25.000,- tot € 35.000,- voor een eenvoudig inbouw zwembad. De kosten kunnen oplopen tot meer dan € 50.000,- bij een groter of luxer zwembad.

    

   Kosten inbouw zwembad zelf bouwen

   Wanneer je het project zelf wilt uitvoeren, moet je rekening houden met de aanschaf van de benodigde materialen, gereedschappen, en eventuele hulp van professionals zoals een loodgieter als je het leidingwerk wil uitbesteden. De kosten voor het zelf bouwen van een inbouw zwembad variëren ook sterk, afhankelijk van de grootte en het materiaal van het zwembad. Over het algemeen kan je rekenen op een budget van minimaal € 10.000,- tot € 20.000,- voor de materialen en eventuele hulp van professionals. Een kleiner prefab inbouw zwembad zoals een Plunge pool of houten zwembad kan je al vanaf € 5000,- realiseren.

    

   Jaarlijkse kosten onderhouden zwembad

   Tot slot adviseren wij je ook rekening te houden met met terugkerende onderhoudskosten. Zoals de kosten van chemicaliën om het water schoon te houden, de kosten van het verwarmen van het zwembad, en eventuele reparatiekosten. De terugkerende onderhoudskosten zijn afhankelijk van de grootte en de gebruiksfrequentie van het zwembad. Gemiddeld kan je rekening houden met € 1500,- per jaar.

    

   Hulp bij het maken van een budget voor je inbouwzwembad?

   Wanneer je overweegt om een inbouw zwembad te bouwen, is het belangrijk om een realistisch budget vast te stellen en rekening te houden met zowel de initiële als terugkerende kosten. Wij hopen dat je met deze inschatting aan de slag kunt gaan om een budget voor je eigen inbouw zwembad te maken. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je nog vragen hebt. We helpen je graag met een vrijblijvend adviesgesprek! Mail ons op [email protected] en wij nemen graag contact met je op.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »