Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembadonderhoud & Chemicaliën

   Zwembadonderhoud & Chemicaliën

   Om het zwembad in topconditie te houden, is het belangrijk om regelmatig wateronderhoud uit te voeren. Bij Zwemland vindt u een ruim assortiment met producten om het water altijd helder en schoon te houden. Bekijk snel ons aanbod.

   Zwembadonderhoud & Chemicaliën

   Wateronderhoud is erg belangrijk voor een schoon zwembad en een prettige zwemervaring. Het onderhouden van zwemwater is een samenwerking tussen verschillende factoren waarbij elk onderdeel genoeg aandacht moet krijgen. Wij bieden ook een ruim assortiment met producten om uw zwembad winterklaar te maken.

    

   Het zwembad altijd in topconditie

   De juiste waterkwaliteit in het zwembad is erg belangrijk om te voorkomen dat er bacteriën en algen in het water komen. Daarnaast moet het zwemwater de juiste pH-waarde hebben. Een te hoge pH-waarde kan kalkaanslag veroorzaken, terwijl een te lage pH-waarde ervoor kan zorgen dat het corrosief wordt.

    

   In het assortiment van Zwemland vindt u alles wat u nodig heeft voor het wateronderhoud in het zwembad. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste producten voor uw zwembad.

    

   Zwembad waterbehandeling systemen

   Waterbehandeling systemen voor zwembadonderhoud zijn een van de belangrijkste onderdelen om het zwemwater in uitstekende conditie te houden. In ons assortiment vindt u diverse automatische doseringssystemen die altijd de juiste hoeveelheden chloor toevoegen en de pH-waarde van het zwemwater goed in balans houden. 

    

   Wilt u graag gebruik maken van zoutelektrolyse om het water te onderhouden? Dan bent u bij Zwemland aan het juiste adres voor Zoutelektrolyse apparaten, deze kunnen wij leveren met alle benodigde toebehoren. Verder bieden wij bij Zwemland nog andere mogelijkheden om uw zwembad bacterievrij te maken, zoals zwembad UV desinfectie. Bij deze techniek wordt UV-C straling gebruikt om het water vrij te maken van bacteriën. Wij informeren u graag welke technologie voor wateronderhoud het beste bij uw zwembad past.

    

   Zwembad water testsets en chemie

   De hoeveelheid chloor en de pH-waarde kunt u controleren met een zwembad testset. Aan de hand van de testset kunt u de juiste hoeveelheden chemicaliën toevoegen om het zwemwater weer in balans te brengen. Bij de testsets heeft u de keuze uit digitale testsets en reguliere zwembadwater testsets. Een testset is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat uw zwemwater altijd schoon is wanneer u wilt gaan zwemmen. Alle chemische producten voor wateronderhoud vindt u ook bij Zwemland, hier vindt u bijvoorbeeld diverse soorten zwembad chloor en pH min en plus om de waterkwaliteit weer in balans te krijgen.

    

   Zwembad reparatie en hulpmiddelen

   Wanneer u veel gebruik maakt van het zwembad kan het op den duur gebeuren dat het zwembad gerepareerd moet worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze handige zwembad reparatiemiddelen. Bij een lek kunt u een zwembad lekkage detectie kleurstof gebruiken om precies te achterhalen waar het lek zit. Deze kunt u vervolgens repareren met een zwembad plakset.


   Heeft u vragen over welke onderdelen u nodig heeft voor het wateronderhoud aan uw zwembad? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of breng een bezoekje aan onze winkel in Waalre, hier staan wij u graag te woord.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »