Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembadverwarming

   Zwembadverwarming

   Dankzij zwembadverwarming kan je jouw zwembad voor een langere periode in het jaar gebruiken. Met zwembadverwarming verleng je het zwemseizoen en kan je al vanaf april of mei van jouw zwembad gebruik maken!

   Zwembadverwarming

   Verschillende soorten zwembadverwarming

   Bij Zwemland vind je verschillende soorten zwembadverwarming. Voor elk type zwembad is er een geschikte soort verwarming te vinden. Wij bieden zowel elektrische verwarmingstoestellen als toestellen die afhankelijk zijn van zonne-energie.

   Zwembad warmtepompen

   Door gebruik te maken van een zwembad warmtepomp, kan je jouw zwembad op een zeer efficiënte wijze verwarmen. Een warmtepomp haalt warmte automatisch uit de lucht en geeft deze warmte aan het water. Met een warmtepomp kan je het water per dag enkele graden opwarmen. Het exacte aantal graden kan per dag verschillen, afhankelijk van een paar factoren: het weer, de grootte van het zwembad en de capaciteit van de pomp. Je kan een warmtepomp op de gewenste watertemperatuur instellen, waardoor je de volledige controle over de temperatuur van jouw zwembad hebt.

   Warmtewisselaars

   Een warmtewisselaar gebruikt een externe warmtebron zoals een cv-ketel om het water op de ideale temperatuur te brengen. Dankzij een warmtewisselaar ben je niet afhankelijk van de zon en kan je ook in de winter genieten van een verwarmd bad. Een warmtewisselaar kan aan het bestaande pompsysteem van het zwembad worden toegevoegd. Deze directe aansluiting zorgt ervoor dat het zwemwater snel op de juiste temperatuur is.

   Zonnecollectoren

   Dankzij zonnecollectoren kan je het zwemwater op een milieuvriendelijke manier verwarmen. Dit type zwembadverwarming heeft geen extra verbruikskosten. Je bent namelijk volledig afhankelijk van het natuurlijke zonlicht en hoeft geen aanspraak te doen op bijvoorbeeld een cv-ketel. Bij zonnecollectoren zorgt de pomp van het zwembad ervoor dat het water in de collectoren komt. In de collectoren wordt het water via het zonlicht opgewarmd om daarna via een opslagvat weer het zwembad in te stromen.

   Elektrische zwembadverwarming

   Tot slot kan je kiezen voor elektrische zwembadverwarming. Dit is een relatief snelle en eenvoudige methode om het water op de juiste temperatuur te brengen. Een elektrische zwembadverwarming is voorzien van een ingebouwde thermostaat waarop je de gewenste temperatuur kan instellen.

   Vragen over zwembadverwarming?

   Wil je meer weten over zwembadverwarming of twijfel je welke soort verwarming het meest geschikt is voor jouw zwembad? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wil je uitgebreid advies en de verschillende oplossingen met eigen ogen bekijken? Kom dan zeker een keer naar onze winkel in Waalre. Wij adviseren je graag over de verschillende oplossingen om jouw zwembad op een aangename temperatuur te brengen. Dankzij zwembadverwarming kan je het gehele jaar van jouw zwembad genieten!

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »