Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wat is de prijs voor een zwembad jetstream?

   Wat is een jetstream?

   Een jetstream kan worden ingezet als tegenstroom in bijna alle soorten zwembaden. Het wordt gebruikt voor fitness, massage of voor de fun! In plaats van baantjes trekken, kan je dan tegen de stroom in zwemmen. Het is een alternatief voor de keuze van een groot zwembad. En het is ideaal voor blessures of voor het herstel bij een revalidatie. Verder staat er wel tegenover dat de pompen niet goedkoop zijn in aanschaf en vrij veel energie verbruiken.

    

   Waar moet je opletten bij de aanschaf van een jetstream?

   Er zit een verschil tussen de jets; inbouwjets of opbouwjets. Inbouwjets zijn ingebouwd in de zwembadwand en zijn doorgaans duurder dan opbouwjets. Ze zijn voorzien van een aan- of uit-schakelaar of een afstandsbediening. Gemiddeld varieert het vermogen van de pompen tussen de 1.7 tot 4 kilowatt. Verder kunnen deze jets met een krachtige straal wel 10 tot 22 liter water per seconde verplaatsen.

    

   Opbouwjets worden op de zwembadwand gemonteerd en zijn goedkoper in aanschaf. Deze worden vaker gebruikt voor kleinere zwembaden of opzetbaden. Je kan ze eenvoudig op een zwembad bevestigen zonder veel benodigd installatie materiaal. Het vermogen van deze pompen zit tussen de 0.75 tot 1 kilowatt. 

    

   Hoe meer jets je uitkiest, hoe krachtiger de stroming wordt maar ook hoe duurder de jetstream. Kijk hierbij ook naar de kracht van de pomp voor de juiste doorstroming. Hoe harder de stroming, hoe meer turbulentie er in het water is. Verder is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit die wordt aangegeven bij de verschillende jetstreams. Er zit een verschil tussen goedkope en duurdere jetstreams. Het kan voorkomen dat een goedkopere jetstream een capaciteit aangeeft die in de praktijk niet behaald kan worden. Laat je van tevoren goed adviseren en lees je in over de verschillende merken en modellen.

    

   Wat is de prijs voor een jet stream?

   De gemiddelde prijs voor een jetstream met inbouwjets is tussen de €1.800 en €5.000. Voor opbouwjets komt de prijs uit tussen de €1.200 en €3.000. Deze prijzen zijn exclusief de installatiekosten van de professional.

    

   Sommige jetstream systemen hebben extra opties zoals verlichting, massagefuncties of automatische besturingen. Hierdoor kan de prijs anders uitvallen. Bekende merken zijn doorgaans duurder dan minder bekende merken. De kwaliteit is afhankelijk van het merk, de materialen en de afwerking. Ook een langere garantieperiode kan de prijs beïnvloeden. Laat je adviseren door een professional en lees ervaringen van andere gebruikers om meer te weten te komen over de kwaliteit.

    

   Wil je graag advies over welk soort jetstream geschikt is voor jouw zwembad? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »