Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembad warmtepompen

   Zwembad warmtepompen

   Een zwembad warmtepomp is een ideaal apparaat om uw zwembad op een efficiënte manier te verwarmen. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht en geeft deze af aan het zwembadwater.

   Zwembad warmtepompen

   Efficiënt uw zwembad verwarmen met een warmtepomp

   Met een zwembad warmtepomp kunt u op een zeer efficiënte manier het zwembadwater verwarmen. Een warmtepomp warmt het zwemwater op door warmte uit de lucht te halen, en deze warmte af te geven aan het water. Afhankelijk van het weer, de afmetingen van het bad en de capaciteit van de pomp, kunt u uw zwembad enkele graden per dag opwarmen. Met een zwembad warmtepomp heeft u de volledige controle over de temperatuur van het zwembadwater. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zonnecollectoren, waarbij u afhankelijk bent van de hoeveelheid zonlicht. Op een warmtepomp kunt u de gewenste watertemperatuur instellen. Wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, wordt deze automatisch uitgeschakeld. Ook is het mogelijk om het energieverbruik van de pomp te verlagen op een dag met veel zon, omdat uw zwembad dan ook op natuurlijke wijze verwarmd wordt. Een warmtepomp is dus een snelle en efficiënte manier om uw zwembad te verwarmen!

   Verschillende soorten zwembad warmtepompen

   Bij Zwemland bieden wij een groot assortiment zwembad warmtepompen in verschillende prijsklassen van diverse merken zoals Hydro, Pentair, Poolstyle, Hayward en Duratech. Van Duratech vindt u bij Zwemland bijvoorbeeld de compacte Sunspring Warmtepomp 5kW, welke geschikt is voor zwembaden tot 12m³. Deze warmtepomp is lichtgewicht, weinig belastend voor het milieu en eenvoudig te installeren. Voor een groot zwembad met een afmeting tot 120m³ is de Hayward EnergyLine Pro Inventer een ideale oplossing. Bij deze pomp is het vermogen, stroomverbruik en het geluidsniveau aangepast op de werkelijke behoeften van het zwembad. De microprocessor in deze pomp met variabele snelheid moduleert het vermogen van de pomp afhankelijk van de weersomstandigheden en de energiebehoeften van het zwembad. 

   Vragen over zwembad warmtepompen?

   Wilt u weten of een warmtepomp de ideale manier is om uw zwembad te verwarmen, of wilt u meer weten over andere manieren om het zwembadwater op te warmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon of per e-mail of bezoek onze showroom in Waalre. Wij adviseren u graag over onze zwembad warmtepompen en andere methodes om zwemwater te verwarmen zoals warmtewisselaars en elektrische zwembadverwarmingen. Voor elke zwembad bieden wij een passende oplossing!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »