Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Spa waterbehandeling

   Spa waterbehandeling

   Om het water van een bubbelbad of hottub goed schoon en helder te houden, is het belangrijk regelmatig waterbehandelingsproducten te gebruiken. Bij Zwemland bieden wij een ruim assortiment producten voor elke spa.

   Spa waterbehandeling

   Spa waterbehandeling is erg belangrijk wanneer u een thuis wellness heeft gecreëerd met bijvoorbeeld een spabad en een sauna. Door de waterkwaliteit van de spa goed te houden kunt u de levensduur van spa verlengen en heeft u nog meer plezier van het bad. De waterbehandeling voor de spa is redelijk eenvoudig maar moet wel regelmatig gebeuren. Wanneer het spa water niet in optimale conditie is, kan dit negatieve effecten hebben op uw gezondheid en het kan schade aanrichten aan het bad.

    

   Ons assortiment waterbehandelingen voor spa’s

   Bij Zwemland bieden wij een ruim assortiment met producten voor de waterbehandeling van de spa. Het is belangrijk dat deze producten op deze juiste manier gebruikt worden om altijd schoon water te hebben wanneer u de spa wilt gebruiken. 

    

   Spa water stabilisatoren

   Spa water stabilisatoren zijn producten die ervoor zorgen dat het spa water goed in balans blijft. Deze producten zorgen ervoor dat de pH-waarde van het zwembad in balans blijft en de helderheid altijd in orde is. Om de waterhelderheid in balans te krijgen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Spa Clarity. Dit speciale mengsel zorgt ervoor dat het water kristalhelder blijft. Om de pH-waarde in balans te brengen kunt u Starline pH Min granulaat en Starline pH plus granulaat in het spabad gebruiken.

    

   Spa water zuiveringsmiddelen

   Met een spa water zuiveringsmiddel kunt u het spa water eenvoudig en snel reinigen. De door ons ontwikkelde Zwemland Clear Water is bijvoorbeeld een ideaal product om vuil, zeep en olie te neutraliseren in elke spa. Dit product zorgt ervoor dat het water kristalhelder zal zijn wanneer het regelmatig wordt toegevoegd. Zoekt u een middel om mineralen, koper- en kalkaanslag op de badkuip te voorkomen? Maak dan gebruik van Zwemland Metal Clean voor een grondige spa waterbehandeling.

    

   Spa water ontsmettingsmiddel

   Om het spa water vrij te maken van bacteriën en virussen kunt u kiezen voor een spa water ontsmettingsmiddel. Voor een complete ontsmetting kunt u kiezen voor de AquaFinesse Spa en Hot Tub Water Care box. In deze box vindt u alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van de spa. U hoeft slechts één dosis per week toe te voegen. Uiteraard is het ook mogelijk om alle producten los te bestellen.

    

   Waterbehandeling producten bestellen bij Zwemland

   De producten gevonden voor de waterbehandeling van uw spa? Dan kunt u deze eenvoudig en snel bestellen via de webshop van Zwemland. Wij kunnen de producten snel aan huis leveren zodat u meteen aan de slag kunt met het reinigen van uw spa. Heeft u vragen over spa waterbehandeling? Aarzel niet en neem even contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel in Waalre. Wij helpen u graag!

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »