Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Diverse soorten afdekkingen

   Diverse soorten afdekkingen

   Wij verkopen veel verschillende soorten zwembadafdekkingen. Wat voor zwembad u ook heeft, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste afdekking in ons grote aanbod met hoogwaardige zwembadafdekkingen.

   Diverse soorten afdekkingen

   Met een zwembadafdekking verlengt u de levensduur van uw zwembad. In het assortiment van Zwemland vindt u diverse soorten zwembadafdekkingen van de hoogste kwaliteit. Onze afdekkingen beschermen uw zwembad optimaal en gaan bovendien jarenlang mee. Met een hoogwaardige zwembadafdekking kunt u het zwembad optimaal beschermen.

    

   Waarom een zwembadafdekking kopen?

   Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om uw zwembad af te dekken. Ten eerste zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat er veel minder rotzooi vanuit bomen in het zwembad komt. De bladeren die normaal gesproken in het zwembad zouden vallen, komen nu op het afdekzeil terecht. Vallen er toch nog bladeren in zwembad, bijvoorbeeld terwijl u aan het zwemmen bent? Dan kunt u deze verwijderen met een zwembad schepnet. Een zwembadafdekking zorgt er ook voor dat er minder algen in het water komen. Dit komt doordat een afdekzeil het licht tegenhoudt. Wanneer het zwembad vrij donker is, kunnen algen minder goed groeien. Door het zwembad af te dekken, blijft het water vrij van algen.

   Naast dat het zwembad schoon blijft dankzij een afdekzeil, kunt u met een zwembadafdekking ook een lager energieverbruik realiseren. Een zwembad dat is afgedekt, houdt de warmte namelijk beter vast. Omdat het zwembad minder snel afkoelt, hoeft u het minder snel te verwarmen. Hierdoor kunt u veel energie en dus ook geld besparen. Daarnaast voorkomt een afdekzeil dat het water verdampt, en u het zwembad telkens moet bijvullen.

   Tot slot verhoogt u de veiligheid van het zwembad met een afdekzeil. Om zeker te zijn dat niemand per ongeluk in het water valt, kunt u kiezen voor een lamellenafdekking. Dit type afdekking houdt namelijk niet alleen het gewicht van kinderen, maar ook van volwassenen.

    

   Verschillende soorten zwembadafdekkingen

   U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foam afdekking. Een foam afdekking is een fijn alternatief voor een lamellenafdekking. Een foam afdekking geeft een uitstekende warmte isolatie. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een veiligheidsafdekking voor uw zwembad. Dit type afdekking wordt strak over het zwembad geplaatst. Hierdoor loopt u niet het risico dat kinderen of huisdieren onverwachts in het water kunnen vallen.

    

   Zwembadafdekking accessoires

   Om het afdekzeil op de juiste manier te bevestigen bieden wij een divers assortiment accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opwikkelrollen om het afdekzeil eenvoudig op het zwembad te plaatsen. Een lamellenafdekking wordt automatisch over het zwembad geplaatst door middel van een ingebouwde motor. Vaak ligt de lamellenafdekking net onder bovenrand van het zwembad, wat zorgt voor een erg strakke afwerking.

    

   Zwembad afdekken in de winter

   Natuurlijk wilt u ook in het winter het zwembad beschermen. Een speciale winterafdekking zorgt ervoor dat er geen vuil in bad komt tijdens de koudere herfst en wintermaanden. Om de winterafdekking te bevestigen kunt u gebruik maken van stevige winteraccessoires. Door het afdekzeil extra strak te trekken met bijvoorbeeld een spanner zorgt u ervoor dat het zeil niet inzakt doordat als er grote plassen regen of een dik pak sneeuw op terecht komen.

    

   Vragen? Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag over onze zwembadafdekkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag, om u een duidelijker beeld te geven over de verschillende soorten zwembadafdekkingen. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies welke zwembadafdekkingen het beste bij uw zwembad passen. Als u graag verschillende soorten afdekkingen met elkaar wilt vergelijken, raden wij aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Waalre. Hier kunt u de verschillende soorten afdekkingen met eigen ogen bekijken en kunnen onze experts u advies geven over het type afdekking dat het beste bij uw zwembad past. Tot snel in de showroom!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »