Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembadfolie en liners

   Zwembadfolie en liners

   Zwembadfolie wordt gebruikt in foliebaden. Deze kunststof laag zorgt er voor dat het zwembad waterdicht is. Daarnaast wordt met het folie de kleur van het zwembad en het zwembadwater gekozen. Bij Zwemland vindt u een divers assortiment.

   Zwembadfolie en liners

   Wat is het verschil tussen zwembadfolie en zwembadliners?

   Het zwembadfolie is een erg belangrijk onderdeel van het zwembad om deze waterdicht te maken. Naast zwembadfolie kunnen ook zwembad liners gebruikt worden om het zwembad waterdicht te maken. Zwembadfolie en zwembad liners worden voor hetzelfde doeleinde gebruikt, er zijn echter wel een aantal belangrijke verschillen tussen beiden. Een zwembad liner is in principe een stuk folie die door de computer exact op de maat van het zwembad wordt gemaakt. Dit is een ideale oplossing voor zwembaden met standaard afmetingen. Het is ook mogelijk om zwembadliners met ingewerkte vormen te bestellen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een inlooptrap. U kunt de zwembadliner zelf in het bad plaatsen, dit in tegenstelling tot zwembadfolie. Bij bouwkundige zwembaden is zwembadfolie een goed alternatief. Er zijn namelijk geen universele maten voor zwembadfolie en het folie dient ter plaatse op maat gemaakt te worden door een vakman. Hierdoor past het folie altijd perfect in uw zwembad en kunnen ook ingewikkelde vormen zoals verhogingen netjes worden afgewerkt.

   Verschillende soorten zwembadfolie

   Bij Zwemland vindt u diverse soorten zwembadfolie. Voor elk type zwembad kunt u bij ons terecht voor de perfecte afwerking door middel van een folielaag. Onze collecties van Alkor en Elbe bestaan uit verschillende kleuren folie, welke allemaal perfect op maat te maken zijn bij de aanleg van uw zwembad. U kunt ook bij ons terecht voor zwembadfolie met een antisliplaag. Ideaal voor bijvoorbeeld een ondiep kinderzwembad waar veel in gerend wordt. Naast de op maat te maken zwembadfolies, bieden wij ook vloeibaar zwembadfolie in verschillende kleuren. Vloeibaar zwembadfolie is ideaal voor het afwerken van de naden van het zwembadfolie, om er een strak geheel van het maken.

   Onderhoudsproducten voor zwembadfolie

   Wanneer u het zwembad regelmatig gebruikt, kan het voorkomen dat het folie gerepareerd moet worden. Voor klein onderhoud vindt u bij Zwemland diverse reparatieproducten. Zo bieden wij een handige lekkage detector om het lek in het zwembad op te sporen. Wanneer er een lek gevonden is, kunt u deze met de plakset repareren. Al onze reparatieproducten zijn geschikt voor onder water en zijn chloorbestendig.


   Heeft u vragen over de verschillende soorten zwembadfolie? Neem dan zeker een keer contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom in Waalre. Tijdens een bezoek aan de showroom kunt u de verschillende soorten zwembadfolie bekijken. Daarnaast kunnen onze experts u adviseren over welk type folie het meest geschikt is voor uw zwembad. Tot snel in onze showroom!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »