Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Zwemland Spa Clarity

   Spa-clarity is speciaal in een twee componenten product ontworpen om een beter mengsel te bekomen en om ervoor te zorgen dat het water steeds kristal helder blijft.
   De twee componenten samen om kapselen alle fijne vervuilingen (huidschilfers, zonnecrèmes, huidvetten, stuitmeel, pollen, ...) waardoor ze in het filter worden tegengehouden en zorgt ervoor dat de pH schommelingen tot een minimum beperkt blijven. Bij normaal gebruik wordt deze schommeling zelf herleid tot nul. Je zal op termijn merken dat het gebruik van chemicaliën zal verminderen.
   Spa-clarity is geen BIOCIDE en kan niet ingezet worden als ontsmettingsmiddel voor het water, hiervoor dien je een erkend chloorhoudend product te gebruiken. Dit is afhankelijk van land tot land welk chloorhoudend product mag gebruikt worden.

   Gebruik

   Eerste maal gebruik :
   Vooraleer te starten met het product Spa-clarity geven wij het advies om een tube cleaner te gebruiken en het water te vernieuwen zodat alle andere gebruikte chemicaliën zijn verwijdert, op deze manier starten we met zuiver water en komt het product Spa-clarity 100% tot zijn recht.

   Starten met Spa-clarity :
   Dient men wekelijks toe te voegen in een verhouding van :
   100ml Spa-care 1 en 100ml Spa-care 2 voor een bubbelbad van 1000 Liter water.
   Spa-clarity is een twee componenten product dat enkel werkbaar is als van beide nummers één zelfde hoeveelheid wordt toegevoegd.
   De volgorde van toevoegen is eerst nummer 1 daarna nummer 2. Wordt dit per toeval gewisseld is dit geen probleem voor de werking van het product als uw pompen ingeschakeld zijn.

   Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad

    

    

   LET OP: Foto's kunnen afwijken. De labels veranderen wel eens.

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Zwemland Spa Clarity - Water care
   79,95
   Zwemland Spa Clarity - Water care
   Refill Box - Alleen Spa Clarity 1 + 2
   2-5 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »