Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Zwemland Spa Clarity - Gratis Spa bar

    

   Ontvang bij aankoop gratis een spa bar cadeau!

   Spa-clarity is een speciaal in twee componenten product ontworpen om een beter mengsel te bekomen en om ervoor te zorgen dat het water steeds kristalhelder blijft.
   De twee componenten samen omkapselen alle fijne vervuilingen (huidschilfers, zonnecrèmes, huidvetten, stuitfmeel, pollen, ...) waardoor ze in het filter worden tegengehouden en zorgt ervoor dat de pH schommelingen tot een minimum beperkt blijven. Bij normaal gebruik wordt deze schommeling zelf herleidt tot nul. Op termijn zal het gebruik van chemicaliën worden verminderd.

   Spa-clarity is geen BIOCIDE en kan niet ingezet worden als ontsmettingsmiddel voor het water, hiervoor dien je een erkend chloorhoudend product te gebruiken. Dit is afhankelijk van land tot land welk chloorhoudend product mag gebruikt worden.

   Gebruik

   Eerste maal gebruik :
   Vooraleer te starten met het product Spa-clarity geven wij het advies om een tube cleaner te gebruiken en het water te vernieuwen zodat alle andere gebruikte chemicaliën zijn verwijdert, op deze manier starten we met zuiver water en komt het product Spa-clarity 100% tot zijn recht.

   Starten met Spa-clarity :
   Dient men wekelijks toe te voegen in een verhouding van :
   100ml Spa-care 1 en 100ml Spa-care 2 voor een bubbelbad van 1000 Liter water.
   Spa-clarity is een twee componenten product dat enkel werkbaar is als van beide nummers éénzelfde hoeveelheid wordt toegevoegd.
   De volgorde van toevoegen is eerst nummer 1 daarna nummer 2. Wordt dit per toeval gewisseld is dit geen probleem voor de werking van het product als uw pompen ingeschakeld zijn.

    

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Zwemland Spa Clarity + Gratis Spa Bar
   94,90
   74,95
   Zwemland Spa Clarity + Gratis Spa Bar
   Zwemland Spa Clarity - Gratis Spa Bar -Black Friday Deal!
   2-4 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »