Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Sugar Valley AquaScenic

   1.995,- 2-4 weken
   Sugar Valley AquaScenic... Toon meer
   4 variaties Sugar Valley AquaScenic 65 m3
   • Fysieke winkel in Waalre
   • Officieel Dolphin service point
   • Deskundig advies sinds 2003
   • Snelle levering

   Productomschrijving

   Sugar Valley AquaScenic

   Zwemland gaat GROEN! In samenwerking met Trees for All worden bomen geplant in Nederland en Madagaskar. Voor een beter klimaat, betere leefomstandigheden en meer biodiversiteit.

   Bij de aanschaf van dit groene product draag JIJ bij aan een duurzamer klimaat en plant Zwemland 3 bomen. Ga jij ook voor GROEN?

   Waarom de Sugar Valley AquaScenic?

   ✓ Het enige systeem op de markt dat met zoetwater kan werken en zonder chloorproductie.

   ✓ Geeft algen en biofilm geen kans zich te ontwikkelen.

   ✓ Zuivert water (H2O) met zijn eigen componenten H en O.

   ✓ Koper (Cu) en zilver (Ag) doden algen en bacteriën en laten vuildeeltjes vlokken.

   ✓ Houdt water jaren helder.

    

   Technische speci­ficaties

   Het werkingsprincipe van hydrolyse oxidatie is gebaseerd op het vermogen van koper (Cu + +) en zilver (Ag +) als fl occulant en bacteriedodende middelen, én een hydrolysesysteem om watermoleculen te splitsen in zuurstof, ozon en peroxide. Samen zorgt dit voor een volledige waterbehandeling op basis van oxidatie-fl occulatie zonder chemicaliën.

    

   In water met een lage geleiding (vanaf 500 mS) wordt automatisch ter plekke OH, Ozon, peroxide en zuurstof geproduceerd voor de desinfectie van water. Het systeem bevat ook een koper/zilver ionisator. Zout toevoegen is niet nodig. Het systeem kan echter met >1 gram zout/ liter werken om zo aanvullend nog chloor te produceren. Zoutconcentratie mogelijk van 0 tot 100 gram NaCl/liter. Hydrolyse splitst watermoleculen (H2O) in H en O atomen waarbij vrije radicalen ontstaan. Deze vrije radicalen vormen oxidanten die krachtiger zijn dan chloor: OH- (radicale hydroxide), O (atomaire zuurstof), O3 (ozon), H2O2 (waterstofperoxide) en O2 (zuurstof). Het voordeel hiervan is dat deze radicalen binnen seconden desinfecteren en dan weer terugvallen in water; er worden dus geen schadelijke bijproducten geproduceerd zoals bij chloor. Naast deze vrije radicalen wordt er een klein beetje natriumhypochloriet gemaakt om een residu werking in het zwembad te garanderen.

    

   De aanvullende koper/zilver ionisatie verhoogt de kracht van de hydrolyse enorm. De antibacteriële en algen dodende eigenschappen van koper/zilver ionisatie worden aangevuld met de hoge oxidatie kracht van het hydrolyse-systeem wat samen resulteert in een natuurlijke waterzuivering, zonder toevoeging van chemicaliën.

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Sugar Valley AquaScenic
   1.995,-
   Sugar Valley AquaScenic
   Sugar Valley AquaScenic 65 m3
   2-4 weken
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »