Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Inverhero Variabele Snelheidspomp 

   Zwemland gaat GROEN! In samenwerking met Trees for All worden bomen geplant in Nederland en Madagaskar. Voor een beter klimaat, betere leefomstandigheden en meer biodiversiteit.

   Bij de aanschaf van dit groene product draag JIJ bij aan een duurzamer klimaat en plant Zwemland 2 bomen. Ga jij ook voor GROEN?

   Energiezuinige zwembadpomp

   De InverHero zwembadpomp is dankzij het ongelooflijk lage verbruik een revolutie op het gebied van variabele snelheidspompen!

   Door de inverter module heeft deze pomp een laag energieverbruik, wat in deze tijd natuurlijk mooi meegenomen is. Daarnaast is deze pomp het ontwerp van een hydraulisch systeem, welke gebruik maakt van een turbine in plaats van de traditionele impeller die wordt gebruikt in andere zwembadpompen. Door dit systeem verbruikt deze zwembadpomp 50% minder elektriciteit dan de meeste variabele (frequentiegeregelde) snelheidspompen. Terwijl de meeste variabele snelheidspompen al meer energie besparen dan een normale aan/uit zwembadpomp. 

   Stiller

   De Inverhero is ook vele malen stiller dan de meeste van zijn concurrenten. Namelijk maar 36dB! In vergelijking met gefluister (30 dB) is dit maar 6dB meer. De DC borstel loze motor maakt de pomp geruislozer, efficiënter en duurzamer. 

   Instellen debiet

   Deze zwembadpomp heeft een druksensor waarmee je een debiet kunt instellen in plaats van de snelheid. Hierdoor wordt de snelheid verhoogd of verlaagd. Dit is afhankelijk van hoe vuil de filter is (of andere factoren die hier een rol bij spelen). Op deze manier zal de pomp altijd hetzelfde debiet geven.

   Groot touchscreenscherm

   Op het touchscreenscherm wordt het aantal m³/h weergegeven. Daarnaast is het scherm erg makkelijk te bedienen. De menu's en functies zijn eenvoudig te begrijpen. De Inverhero geeft op het scherm het debiet of het toerental (in procenten) weer en ook het stroomverbruik. Het heeft ook een backwash knop die de pomp gedurende een bepaalde tijd op een bepaalde ingestelde snelheid laat draaien. 

   Overige specificaties

   De InverHero is uitgerust met digitale uitgangen (of ModBus) waardoor hij beheerd kan worden door een extern apparaat zoals een zoutelektrolyse of poolcontrol. De uitgangen activeren 3 verschillende snelheden, die zelf geprogrameerd kunnen worden.

   Daarnaast is het uitvoerprotocol identiek aan dat van Hayward- en Kripsol-pompen, waardoor deze pomp compatibel is met alle waterbehandeling apparaten van de volgende merken: Kripsol KLX, Hayward Aquarite en SugarValley. 

   Unieke eigenschappen

   • Extreem laag energieverbruik
   • 50% minder elektriciteit dan de meeste variabele snelheidspompen
   • Turbine i.p.v. een impeller
   • Erg geruisloos - 36dB
   • Efficiënter en duurzamer
   • Debiet instellen en niet de snelheid (aantal toeren)
   • Groot touchscreenscherm 
   • 2 inch binnendraad
   • De wartels voor een 63mm aansluiting worden meegeleverd
   • 2 jaar garantie

   Flyer - Specificaties pomp

   Handleiding

   Onderdelen tekening

   Dit is een product die valt onder de ECO categorie omdat hij zorgt voor een lager energieverbruik. Je kiest hoeveel water er door de pomp gefilterd wordt, hierdoor kan de zwembadpomp op een lagere snelheid draaien en is hij tot 90% zuiniger dan een standaard zwembadpomp!

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Inverhero Variabele Snelheidspomp touchscreen
   1.199,-
   Inverhero Variabele Snelheidspomp touchscreen
   Inverhero 20m³/h
   2-4 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »