Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Zwemland gaat GROEN! In samenwerking met Trees for All worden bomen geplant in Nederland en Madagaskar. Voor een beter klimaat, betere leefomstandigheden en meer biodiversiteit.

   Bij de aanschaf van dit groene product draag JIJ bij aan een duurzamer klimaat en plant Zwemland 3 bomen. Ga jij ook voor GROEN?

   Deze zwembadrobot is een product binnen de ECO categorie, door zijn gebruik hoeft er minder overbodig water uit het zwembad te worden weggespoeld.

   Dolphin M600 Zwembadrobot

   De Dolphin M600 zwembadrobot is een van de meest complete zwembadrobots die door het merk Maytronics Dolphin op de markt is gebracht! Hij combineert namelijk de sterke punten van twee al bestaande series, namelijk de S-serie en de M-serie. Zoals de meeste robots van Dolphin reinigt de M600 zowel de bodem, wanden als de waterlijn.

   Toch levert de M600 de beste reinigingsprestaties, dit komt door een combinatie van verschillende technieken. Middels het advance CleverClean Scanning System wordt het zwembad gescand en wordt de meest efficiënte route gekozen. Dit systeem is inclusief een gyroscoop. De gyroscoop zorgt ervoor dat de zwembadrobot erg flexibel is en geschikt is voor zwembaden in alle soorten, vormen en maten.

   Verder beschikt dit model over een verbeterde zuigkracht in vergelijking met eerdere Dolphin modellen. Dit is een absolute troef van de M600 zwembadrobot, want dit zorgt ervoor dat de robot nog beter de wanden opklimt. De Dolphin M600 biedt de keuze uit vier verschillende reinigingsprogramma’s dit zijn fast, standard, ultra clean en floor only.

    

    Productspecificaties

   Dolphin M600 Zwembadrobot 
   Ideale zwembadlengte:15 meter 
   Reinigingsdekking:Bodem, wand en waterlijn
   Borstels:2 borstels
   Swivel:Ja
   Reinigingscyclus tijd:1 / 1,5 / 2 / 2,5 uur
   Filtratie:Filtermandje
   Gewicht van robot:11,5 kg
   Kabellengte:18 meter
   Navigatie en wendbaarheid:CleverClean™-dekking, gecombineerde motor met dubbele aandrijving en gyroscoop
   App:Ja
   Caddy:Ja
   Afstandsbediening:Nee
   Garantie:3 jaar
     

    

   Deze automatische zwembadrobot is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over diverse features. Voor de Dolphin M600 hebben wij de belangrijkste features op een rijtje gezet:

   • MyDolphin app

   Middels de MyDolphin app kan je de robot eenvoudig bedienen. Via WiFi, bluetooth of de Cloud verbinding is het mogelijk om de timer in te stellen. De schoonmaakbeurt start dan op de geplande tijd. Daarvoor kun je kiezen uit de volgende opties: elke dag, om de 2 dagen of om de 3 dagen. Verder biedt de app ook inzicht in de geschiedenis van de onderhoudsbeurten.

   • Filter capaciteit

   De M600 beschikt over een grote filtercapaciteit, hierdoor is de robot in staat om meer vuil op te vangen in de filtermand. Door de combinatie van de extra fijne en grovere filtercartridges kan de zwembadrobot zowel groot vuil (bladeren, takjes, insecten) als fijn vuil (zand) van de bodem opzuigen en opvangen. Zodra de filtermand vol is en schoon moet worden gemaakt geeft het apparaat dit zelf aan.

   • Wendbaarheid en borstels

   Het Dual-drive Powerstream systeem zorgt ervoor dat de Dolphin M600 erg wendbaar is. Het apparaat kan snel draaien en beweegt erg vlot over de zwembadbodem. Daarnaast lanceert Dolphin met dit model ook de Dual active scrubbing. Er bevindt zich een borstel set vooraan en een borstel set achteraan (4 in totaal dus). Deze borstels werken in een omgekeerde richting waardoor deze nog beter het vuil van de bodem kunnen losschrobben.

   • Pick-up model

   Nieuw en uniek bij dit model is de pick-up module waarbij de robot zelf naar de waterlijn klimt. Hierdoor is het nog eenvoudiger om de robot uit het water te halen. Dit in combinatie met de fast water release. Dit wil zeggen dat het water snel uit de robot wegloopt waardoor deze ergonomisch verantwoord is om op te tillen.

    

   Reparatie of onderhoud Dolphin zwembadrobot

   Sinds 2021 is Zwemland een officieel Dolphin Service Point. Dit betekent dat wij naast de verkoop van Dolphin zwembadrobots ook het onderhoud en reparaties kunnen verzorgen.

    

   Model:

   Dolphin

   M400 Pro

   Dolphin M600
   Ideale zwembadlengte:Tot 10 meterTot 15 meterTot 15 meterTot 15 meterTot 15 meter
   Reinigingsdekking: BodemBodem, wand en waterlijnBodem, wand en waterlijnBodem, wand en waterlijnBodem, wand en waterlijn
   Reinigingscyclus: 3 uur 2,5 uur1,5 / 2 / 2,5 uur1 / 1,5 / 2 / 2,5 uur 1 / 1,5 / 2 / 2,5 uur 
   Motor:

    Enkele aandrijfmotor

   Dubbele aandrijfmotor

   Dubbele aandrijfmotor

   Dubbele aandrijfmotor

   Dubbele aandrijfmotor

   Gewicht: 8,5 kg11 kg 11 kg 11,5 kg11,5 kg
   Kabellengte: 18 meter 18 meter 18 meter 18 meter 18 meter
   Swivel:JaJaJaJaJa
   Filter: Filter CartridgeFilter CartridgeFilter CartridgeFiltermandjeFiltermandje
   Borstels:23322
   Caddy:InbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
   Afstandsbediening: Nee Nee JaNeeJa
   App: NeeJaJaJaJa
   Garantie: 2 jaar  3 jaar  3 jaar  3 jaar  3 jaar 

   Handleiding:

   Product Brochure:



    

    

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Dolphin M600 Zwembadrobot
   1.699,-
   Dolphin M600 Zwembadrobot
   Dolphin M600 Zwembadrobot
   2-4 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »