Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Geschreven door Marlies - Zwemland - Woensdag 27 Juli 2023

      Waterpret in het zwembad

       

      1. Opblaasbare jetski

        Een-twee-drie, racen maar! Met deze coole jetski steel jij de show! Bovendien is deze jetski zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.


        De opblaasfiguren van Sunnylife zijn gemaakt van sterk en duurzaam PVC, waardoor ze lang meegaan. Mocht er tijdens het spelen toch een gaatje in de jetski ontstaan, dan repareer je deze snel door middel van de bijgeleverde reparatiepleister.





      2. Dubbele waterglijbaan

        Onmisbaar in de zomer, een waterglijbaan! Neem een goede aanloop en glijden maar! Je komt veilig tot stilstand door de handige stop. De waterglijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en beschikt over twee glijbanen, perfect voor een race.





      3. Opblaasbare eenhoorn sproeier 

        Heb je geen zwembad? Maar wil je wel graag afkoelen? Kies dan voor deze hippe eenhoorn sproeier voor de ultieme verkoeling!

        Voorzien van een prachtig bloemendesign met gouden accenten. Daarnaast wordt de sproeier geleverd met een slangadapter, die op de meeste tuinslangen past.




      4. Surfboard panter

        Lekker surfen, thuis of op het strand. Met dit surfboard, steelt jouw kind de show! Het surfboard heeft witte handvaten waar je kind zich aan vast kan houden tijdens het zwemmen. De lengte van dit opblaas surfboard is 120 cm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook in een stoere haaienprint beschikbaar!



      5. Opblaasbare reuze sproeier

        Geniet van een heerlijk frisse douche, op een leuke manier met onze Sonny de Neon! Sonny heeft een lengte van 125 cm en een hoogte van 50 cm. Loop onder Sonny en laat je verfrissen door het heerlijke koele water! Daarnaast worden de motorische vaardigheden van jouw kinderen verder ontwikkeld tijdens dit verfrissend spel.




      6. Sub Bug

        Houd jij onze Sub Bugs bij? Sub Bug zwemt, draait en duikt onder water. Ze zijn supersnel! Draai ze een keer om en ze starten vanzelf. Werkt op een A1-batterij.

      7. Zwembad tennis set

        Wat denk je van een verkoelend potje tennis in het zwembad? Deze set is geschikt voor elke leeftijd. De set is beschermd tegen UV, zout en chloorschade. Daarnaast wordt deze geleverd inclusief een handige transporteertas, zo neem jij deze set gemakkelijk mee naar het strand of de camping.

      8. Waterbestendige speelkaarten

        Oef, even uitrusten! Speel jouw favoriete kaartspel, gewoon in jouw zwembad. De kaarten zijn gemaakt van duurzaam Pvc-materiaal en zijn naast waterbestendig ook scheurbestendig! Inclusief waterdichte beschermhoes.


      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »