Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Geschreven door Marlies - Zwemland - Maandag 21 Oktober 2022

   Maak het knus en gezellig thuis met onze aroma diffusers

    

   Aroma diffusers: hoe werken ze?

    

   Aroma diffusers zorgen voor een subtiele verspreiding van uw favoriete geur, middels stoom. Hierdoor worden de etherische oliën binnen geen tijd verneveld en verspreid in de ruimte door middel van stoom.

   Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van etherische oliën (geuren) van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van de plant. Etherische olie is pure olie dat middels stoomdestillatie uit bomen en planten wordt gehaald.

    

   In tegenstelling tot parfum olie, is essentiële olie dus geheel natuurlijk.

   Een paar druppels zijn genoeg om een kamer te reinigen, te zuiveren en te parfumeren.

    

   Wat zijn etherische oliën?

   Etherische oliënwerken bij lichamelijke en psychische klachten. Door het gebruik van etherische oliën kunt u de kwaliteit van de lucht in uw huis, werkkamer of slaapkamer en zelfs auto sterk verbeteren.

    

   Wij bieden verschillende merken van etherische oliën aan: Mr & Mrs Fragrance,Lanaform,Esteban, Serene Houseen Boles D'olor

   • natuurlijk
   • ecologisch
   • antibacteriële eigenschappen

    

   De verschillende lagen van een parfum 

   Geurnoten zijn de verschillende geur laagjes in een parfum die samen bij elkaar een heerlijk geurend geheel vormen. Deze laagjes zijn opgesplitst in drie verschillende geurnoten. De topnoten, hartnoten en basisnoten.

    

   Samen creëren deze drie lagen een parfum waarvan het geuraroma zich van begin tot eind blijft ontwikkelen. Het zal u vast weleens opgevallen zijn dat een parfum niet de hele dag hetzelfde ruikt. Dit komt omdat elke laag gebaseerd is op de snelheid waarmee een geur vervliegt.

    

   olie

   citroen

   ceder

   grove den

   eucalyptus

   jasmijn

   kaneel

   werking

   Verbetert concentratie en werkt zuiverend, verfrissend en verkoelend.

    

   Werkt herstellend en rustgevend.

   Luchtzuiverend vermogen, werkt stimulerend.

   Helpt om vrijer te ademen, ook goed voor de bloedcirculatie.

   Werkt opbeurend en verzorgend.

   Stimuleert het immuunsysteem en is goed voor de doorbloeding.

    

    

   olie

   lavendel

   niaouli

   patchoeli

   pepermunt

   roos

   sinaasappel

   werking

   Stimuleert slaperigheid, werkt rustgevend en ontspannend.

    

    

   Werkt herstellend en rustgevend.

    

   Luchtzuiverend vermogen, werkt stimulerend.

    

   Helpt om vrijer te ademen, ook goed voor de bloedcirculatie.   Werkt opbeurend en verzorgend.

   Motiverende werking en heeft een verzorgend karakter.

   Bekijk ons assortiment van etherische oliën!

    

   Belangrijk! 

   • Etherische oliën dient u niet rechtstreeks op de huid aan te brengen; er kan mogelijk een vergiftiging ontstaan als u een te hoge concentratie gebruikt.

   • Tijdens het vernevelen moet u er goed voor zorgen dat de diffuser ver genoeg weg staat. Hierdoor hebben de druppels in de nevel genoeg tijd om te verdampen en kunnen deze niet worden ingeademd.

   • Bovendien zijn er nog bepaalde doelgroepen die beter niet in aanraking kunnen komen met etherische oliën. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kleine kinderen en dieren zijn over het algemeen gevoeliger voor deze stoffen.

    

    

   Assortiment aroma diffusers 

    

   Ultransmit aroma diffusers 

   Flora 

   Het model 'Flora' is voorzien van een prachtige glazen ontwerp waarin verschillende aarde- en blauwtinten verwerkt zijn. Hierdoor krijg je een erg sfeervolle verlichting. De kleuren van de ledverlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar deze kunnen ook op één kleur worden vastgezet.

   Het water in de aromadiffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De aroma diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken.

    

   Max 

   Extra scherp geprijsd! Momenteel verkrijgbaar voor slechts € 63!

   Kom helemaal tot rust met onze Ultransmit aroma diffuser Max!Deze aroma diffuser heeft identiek dezelfde eigenschappen als de modellen 'Flora' en 'Glory'. Het verschil tussen deze modellen uit zich enkel en alleen in het design. 

   Ook is deze diffuser voorzien van een prachtig design, met blauwe schakeringen. Hierdoor krijg je een erg gezellige verlichting, deze is aanpasbaar, maar kan ook op één kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden.

    

   Glory 

   Momenteel extra scherp geprijsd! Momenteel verkrijgbaar voor slechts € 68!

   Deze aroma diffuser heeft identiek dezelfde eigenschappen als de modellen 'Flora' en 'Max'. Het verschil tussen deze modellen uit zich enkel en alleen in het design. 

   De Ultransmit aroma diffuser Gloryonderscheidt zich door zijn subtiel design; een glazen kap met een daarin fijne glitters. Hierdoor krijg je een bijzonder gezellig licht. 

    

   Ultransmit aroma diffuser Bamboo

   Het ontwerp van de Ultransmit aroma diffuser Bamboo is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van bamboe. Hierbij is bewust gekozen voor een minimaal gebruik van plastic. Hierdoor kunnen we op de essentiële onderdelen een langdurig gebruik garanderen. Het water in de aromadiffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat.

    

   Ultransmit aroma diffuser Arietta 

   De aroma diffuser Arietta wordt gekenmerkt door haar slanke, hoge design. Dit strakke ontwerp zal in ieder interieur staan en is zeer geschikt voor het verdampen van etherische oliën. Het water in de Aroma diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. Hierdoor is het uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken.

    

   Mr & Mrs aroma diffuser Mr. Bird

   Maak kennis met Mr Bird, een speels vogeltje met één doel voor ogen. Jouw favoriete geur verspreiden via koude mist. Mr Bird heeft een reservoir voor water en daarbij dien je een paar druppeltjes geparfumeerde essentiële olie toe te dienen.

   Mr Bird geeft ook gekleurd licht, waarbij je zelf kunt bepalen bij welke kleur je zich het meest happy voelt op dat moment. Deze mist diffuser werkt met de mee geleverde USB-kabel en is dus gemakkelijk op te laden. 

   Esteban mist diffuser - Black Timer 

   Nooit meer met het verkeerde been uit bed! 

    

   Door de ingebouwde wekker, start u de dag met het prikkelen van uw reuk zintuig, gehoor en zicht. Wanneer de wekker gaat en uw ogen opengaan, komt de stomer direct op gang om jou een heerlijke geur te brengen. Het licht dat verschijnt geeft een fijn sfeertje, waardoor u zich de dag prettig start!

    

   Esteban mist diffuser editie Art - wit 

   Artis een statige mist diffuser, met een slank lijnenspel krijgt het een elegante uitstraling, geschikt voor badkamer, slaapkamer en de huiskamer. Het zorgt voor een perfecte verspreiding van jouw favoriete geur.

   Het brengt een nieuwe geurbeleving dat van een fijne luchtige mist afkomt en zorgt voor waardevolle momenten van ontspanning. De mist diffuser is in te stellen qua tijd en stopt automatisch wanneer het waterniveau te laag is. 

    

   Esteban mist diffuser edition Light & Silver

   Esteban mist diffuser edition Light & Black 

    

   Deze Esteban aromadiffusers brengen sereniteit door kleur en licht en een heerlijk sfeertje om lekker te ontspannen. Voorzien van afstandsbediening.

    

   Ontworpen om te gebruiken met onze etherische oliën, waarvan je slechts een paar druppeltjes hoeft te gebruiken voor de beste en aangename verspreiding. De onzichtbare ultrasound technologie creëert snelle vibraties dat het water en de olie met elkaar vermengt en binnen een paar tellen zorgt voor stoom. 

   Esteban mist diffuser edition City Pop - WIT / ROZE

   SUPER VOORDELIG! NU VERKRIJGBAAR VOOR €36,95!

   De City Pop is een compact bolletje dat je aansluit met de USB-ingang aan jouw computer. Met verloopstekkertje (niet meegeleverd) kunt u deze ook via het stopcontact gebruiken. De City Pop zorgt naast de verspreiding van uw favoriete geur ook voor gekleurd licht, dat bijdraagt aan een ontspannen houding, op het werk en/of thuis.

    

    

   Esteban mist diffuser Silver color edition 

   Zijn mooie lijnen en slanke vorm passen elegant in elk interieur. Zelfs in grote ruimtes reproduceert het alle subtiliteit van het parfum, waarbij de levendigheid van de topnoten, de rijkdom van de hartnoten en de diepte van de basisnoten worden uitgedrukt.

    

   Esteban mist diffuser lantern edition 

   Ben je op zoek naar een diffuser met een uniek design? Zoek niet verder, met deze mist diffuser zet u de toon in elke ruimte. Deze lantaarn editie brengt sereniteit door kleur en licht en een sfeer van ontspanning. Voorzien van afstandsbediening en een accu.

    

    

    

    

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »