Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Geschreven door Marlies - Zwemland - Woensdag 29 September 2022

      Duurzaam genieten in jouw Happy Spa

      Energiebewust genieten 

      Op zoek naar een kwalitatieve betaalbare spa? Zoek dan niet verder! Wij bieden spabaden onder ons eigen label: Happy Spas. Bovendien zijn alle Happy Spas voorzien van een energiezuinige circulatiepomp en uitgevoerd met een spa energy efficiënt programmeerbaar filtratie systeem. Hierdoor geniet je van een energie efficiënte spa met een zo laag mogelijk verbruik! 


       

      Bespaartips voor uw spa 

      Van de alsmaar stijgende energieprijzen wordt natuurlijk niemand vrolijk. Wil je toch graag genieten van jouw spa, maar wel op een energievriendelijke en milieubewuste manier? Wij geven je graag wat tips!

       

      1. Gebruik eenspa cover

      Zoals iedereen weet, stijgt warmte op. Wil je deze warmte zo goed mogelijk in jouw spa houden? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een spa cover! Hierdoor nemen de energiekosten aanzienlijk af. Verder is het raadzaam om te kiezen voor een aflopende spa cover, die in het midden dikker is dan aan de zijkant. Hierdoor loopt het regenwater er makkelijker vanaf. 

      Wij bieden diverse covers aan voor de meeste standaard maten vierkante en ronde spa’s. Deze zijn van uitstekende kwaliteit voor langdurige bescherming. Voor dagelijks gebruik bieden wij verschillende typen covers die gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen zijn.

      Deze kwalitatieve spa coveris te verkrijgen in diverse kleuren.

       

      2. Kies voor een spa met wandisolatie

      Ook via de wanden kan de jacuzzi warmte verliezen. Zo zijn onze Happy Spasstandaard voorzien van een heat lock design  en hebben ze een ultra efficiënte dubbele wand isolatie. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op het energieverbruik en verwarm je de spa op de meest duurzame manier!

      happy-spa-jacuzzi

       

      3. Reinig regelmatig de filters van uw spa

      Waarom moeten de filters van een spa gereinigd worden?

      De cartridge filters zijn gemaakt van een microvlies. Dit microvlies bestaat uit miljoenen kleine vezeltjes die de kleinste vuildeeltjes uit het water halen en tegenhouden. Omdat er zich in het water ook vetten en oliën bevinden, klonteren deze kleine vezeltjes samen. Je kunt het spa water dan niet meer correct filteren. Eenvoudig spoelen van het filter kan deze oliën en vetten niet verwijderen. In deze vuilafzettingen op het filtervlies kunnen vervolgens bacteriën zich ophopen en vermenigvuldigen.

       

      Een verstopte filter zorgt ervoor dat er een hogere weerstand ontstaat, waardoor er minder warmte wordt afgegeven. Een goed product hiervoor is onze vloeibare filterreinigerdeze verwijdert vuil, olie, vet en kalkaanslag.

       

      Nog een aanrader is onze Spa Line Filter Net, een product dat de filters reinigt, zonder enige moeite. Bespuit eerst de filtercartridge in met de Spa Filter Net, laat deze 3 tot 6 minuten rusten. Hierna spoel je de de filter grondig af met water, en het vuil is weg! 

      Het reinigen van de cartridge filters kan een erg vervelend klusje zijn, maar met onze Aquafinesse Perfect Jet Spa Filter Kam wordt het schoonmaken van uw spa filter een stuk makkelijker. Door de 8 vingers en 6 waterstralen wordt het vuil tot diep in de randen losgemaakt. Hierna verwijdert de filter al het overige losgekomen vuil.


      4. Maak gebruik van onze spa waterbehandeling producten

      Zwemland heeft veel te bieden op het gebied van spa accessoires & onderhoud. Zo vind je bij ons covers, cover liften en trapjes, maar ook alles op het gebied van waterbehandeling, chemicaliën en geurenom optimaal van uw spa te kunnen genieten. 

      De AquaFinesse Hot Tub Water Care box bevat alles wat je nodig heb voor de waterbehandeling van jouw spa. Met slechts één dosis per week, zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw spa zachter door de kalk uit de apparatuur van de spa te verwijderen.

      De box gaat 3 tot 6 maanden mee en heeft de perfecte alles-in-één oplossing: veilig schoon, kristalhelder water door middel van een milieuvriendelijk product. 



      Natuurlijk hebben wij nog meer spa onderhoudsproducten, van complete waterbehandelingsets tot afzonderlijke spa waterbehandeling producten. Bijhorende spa accessoires,zoals waterstofzuigers of handige alles-in-één schoonmaak sponsen. 

      Bekijk ons volledige spa assortiment hier

       

      5. Houd de wandenvan jouw spa schoon

      Het schoonhouden van de wanden van jouw spa zal niet alleen de levensduur verlengen, maar het zal ook betekenen dat je minder chemicaliën hoeft te gebruiken om het bad hygiënisch en schoon te houden. Een handig hulpmiddel hiervoor is onze Spa Line Sponge, deze 2-zijdige herbruikbare reinigingsspons veegt veilig en snel het vuil van tegels, vinyl, glasvezel en andere spa oppervlakken.

      Een andere aanrader voor het reinigen van uw spa installatie is onze Net'line Reinigingsgel. Dit is een uiterst efficiënte reinigingsgel voor de waterlijn van uw spa die ook ontkalkt en ontvet.

       

      6. De omgevingstemperatuur is belangrijk 

      De omgevingstemperatuur is ook een belangrijke indicator voor het energieverbruik van jouw spa. Wanneer deze binnenshuis geplaatst wordt hoef je minder energie te besteden aan het verwarmen van het water. Als je een spa buiten hebt, speelt de luchttemperatuur een rol in hoeveel energie je nodig hebt om het water te verwarmen. Om de warmte zo goed mogelijk te behouden, kun je overwegen om de spa in te bouwen. Zo verliest jouw spa minder warmte, waardoor je minder energie verbruikt om de spa te verwarmen.

      7. Reinig eens in de twaalf weken de leidingen van jouw spa

      Dit is essentieel om aanslag en verstoppingen te voorkomen. Idealiter gebeurt dit samen met het vervangen van het spawater. Voor je de jacuzzi leeg laat lopen, reinig je gemakkelijk de leidingen met HTH SPA Spaclean Pipe. Dit product reinigt ook de interne apparatuur en verwijdert vetafzettingen en zeepresten. 

       

       

      Adviesgesprek op afspraak 

       

      We hebben onze Happy Spas tentoongesteld staan in onze showroom te Waalre. Op onze webshop vindt u ook veel informatie over deze mooie spa's.

      Wanneer je interesse hebt in een van onze Happy Spas en graag wat meer persoonlijk advies wilt krijgen, plannen wij graag een adviesgesprek voor je in. Zodat onze zwembad- en spa adviseur al jouw vragen kan beantwoorden.


      Een adviesgesprek aanvragen kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar [email protected]!

       

      Onze winkel:
      Zwemland B.V.

      Van Dijklaan 31

      5581WG Waalre
      Tel: +31 40 2012145

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »