Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Geschreven door Dénira - Zwemland - Woensdag 29 Juli 2022

      Bubbelen in een Happy Spa, waar moet je op letten?

       

      Wil je een spa kopen?

      Een bubbelbad, spa of jacuzzi kan je zien als een verwarmd massagebad met zit- en ligplaatsen. De bubbelbaden kan je binnen of buiten in jouw tuin plaatsen zodat je het hele jaar door kan genieten van jouw wellness moment. Een spa kopen doe je niet iedere dag en daarom is het van groot belang om de juiste keuze te maken. Graag vertellen wij je graag meer over ons assortiment van Happy Spa’s.

       

      Jarenlang plezier van uw spa!

       

      Voordat je een spa aanschaft dien je te letten op de volgende punten:

       

      • Met hoeveel personen wil je in de spa? Afhankelijk van het aantal personen waarmee je de spa in wilt kies je de spa met het gewenste aantal. Bij Zwemland zijn er spa's van 3-5 personen en 4-6 personen.

       

      • Wat zijn het gewenste aantal zit- en ligplaatsen? Hier zit verschil in waarbij er spa's zijn waarin je alleen kunt zitten of een combinatie van een zit- en ligplaats heeft. Ook kan je kiezen uit een of meerdere ligplaatsen.

       

      • Wilt u massagejets in uw spa? De massagejets zorgen voor een sterke waterstroom waarmee je specifieke spieren of andere delen van het lichaam kan masseren en helemaal weer ontspannen eruit gaat. Het aantal massagejets is afhankelijk van jouw wensen.

       

      • Dient deze voorzien te zijn van ledverlichting en luidsprekers? Er zijn veel opties mogelijk in een spa. Ledverlichting in jouw spa brengt extra sfeer aan het ontspanningsmoment. Je kan kiezen voor een spa met ingebouwde luidsprekers of gebruikmaken van een eigen Bluetooth speaker.

       

      • Is de spa voor binnen of buiten bedoeld? Wanneer je een spa buiten wilt zetten houdt dan rekening met het weer voor de plaats. Als je de spa overdekt plaatst kan je er ook in tijdens een regenbui of wanneer het sneeuwt. Verder dien je rekening te houden met een locatie met de volgende voorzieningen: waterafvoer, watertoevoer en elektriciteit. Een spa verbruikt veel elektriciteit daarom adviseren wij deze aan te sluiten op een aparte stroomgroep in verband met eventuele kortsluiting.

       

      Ons assortiment van Happy Spa

      Happy Mind Spa

      'Clear up your mind'

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 50 jets, 2 filters, 16 led, 1 massagepomp, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Reset Spa

      'Pause and reset'

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 80 jets, 1 filter, 16 led, 2 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Soul Spa 

      'Do what makes your soul happy'

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 80 jets, 1 filter, 16 led, 2 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Balance 

      'Balance is the key of life'

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 75 jets, 1 filter, 16 led, 3 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Harmony 

      'Be in Harmony'

      Een 5-persoons spa met 3 kuipzittingen en 2 ligbedden. De spa is voorzien van 90 jets, 1 filter, 16 led, 3 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Naast de Happy Spa's hebben wij ook trappen zodat je gemakkelijk in en uit de spa kunt stappen:

      Comfort Step,   Luxury Step,   Wave Step.

       

      Voor vragen kunt u ons mailen of bellen. In onze winkel hebben wij verschillende showroommodellen staan.

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »