Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Starline Poolcontrol 2014 230 / 400 V

    


   Starline Poolcontrol is een door Starline ontwikkelde filterbesturing voor zowel 230 V als 400 V aansluiting. De pompuitgang is eveneens 230 of 400 V. De maximale stroom opname (8 A) wordt permanent bewaakt door een microprocessor. De Poolcontrol heeft een verwarming en solarbesturing als standaard. In combinatie met een Aquastar terugspoelautomaat beschikt de Poolcontrol over drie geschakelde uitgangen voor ionisator, ozonator en pH-correctie. Tijdens de terugspoelcyclus, met automatische terugspoelautomaat, blijven de ionisator, ozonator, doseerappartuur en verwarming uitgeschakeld.
   Tevens is de Poolcontrol voorzien van een display waar behalve diverse instellingen ook permanent de watertemperatuur afleesbaar is.
   Voor de solarregeling is de Poolcontrol voorzien van aansluitingen voor een elektrische 3-wegklep en solar temperatuurvoeler (de solarvoeler zelf is een optie). De Starline Poolcontrol beschikt tevens over aansluitingen voor WSK (thermische beveiliging pompmotor) en pomp verbreekcontact (Aquastar). De Poolcontrol kan optioneel uitgerust worden met een buitentemperatuursensor. Deze sensor meet de buitentemperatuur. Bij lage temperaturen zal de Poolcontrol m.b.v. deze sensor de zwembadpomp en eventueel de verwarming aanzetten om bevriezing van uw zwembadwater te voorkomen. Bij een buitentemperatuur van 35 °C zal de zwembadpomp ook ingeschakeld worden om te voorkomen dat de lamellen beschadigd raken door te hoge temperaturen. De maximale zwembadtemperatuur is afgesteld op 32 °C (maximaal in te stellen zwembadwatertemperatuur is 40 °C).
   Eventuele instellingen of storingen kunnen via een aparte servicemodule in combinatie met een laptop en/of modem op afstand uitgelezen worden en indien nodig gecorrigeerd.

   Starline Poolcontrol 2014 230 / 400 V met Thermostaat
   1.750,-
   Starline Poolcontrol 2014 230 / 400 V met Thermostaat
   Starline Poolcontrol 2014 230 / 400 V
   2-5 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »