Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Items per pagina
Sorteer op

Houten zwembaden

Een houten zwembad is een mooi onderdeel van uw tuin met als voordeel dat u een houten bad niet hoeft in te graven. Hieronder vindt u een overzicht van houten zwembaden.

Houten zwembad online bestellen

Een zwembad in uw tuin is natuurlijk een enorme luxe. Men vergist zich er wel eens in dat een zwembad niet duur hoeft te zijn. Neem eens een houten zwembad uit ons bovenstaande assortiment. De houten zwembaden zijn niet alleen betaalbaar maar zien er ook nog eens prachtig uit en geven uw tuin een compleet ander aanzicht. Een bad van hout is daarnaast van hoogwaardige kwaliteit waardoor deze ontzettend goed weerstand kan bieden aan de meest barre weersomstandigheden.

Urban of Tropic?

Zoals u in ons aanbod kunt zien heeft u de keuze uit twee soorten houten zwembaden. Het Urban stadszwembad of een Tropic bad van hout.
  • Een Urban stadszwembad is compact en kunt u in de kleine ruimte plaatsen. Hierdoor past het bad ook in kleinere tuinen zoals bij woningen midden in de stad.
  • Het Tropic houten zwembad is juist het tegenovergestelde. Dit bad maakt gebruik van de ruimte die het heeft en geeft op die manier meer ruimte om te bewegen en zelfs baantjes te trekken.
Met deze twee mogelijkheden kan iedere tuin voorzien worden van een heerlijk verfrissend zwembad. Deze houten zwembaden zijn niet alleen uniek maar geven uw tuin ook nog eens een prachtige make-over.

Hulp nodig bij het installeren van uw houten zwembad?

Een houten zwembad is natuurlijk niet zo maar even geplaatst. Met onze installatieservice kunnen wij het houten bad snel en instapklaar bij u installeren. Het enige wat u hoeft te doen, is ons vertellen waar het houten zwembad geplaatst dient te worden. Handig toch?