Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Items per pagina
Sorteer op

Zwembadverwarming

Zwembadverwarming zorgt ervoor dat u uw zwembad langer kunt blijven gebruiken. Als het zomerseizoen op zijn eind loopt en het wat kouder wordt, gaat u normaal gesproken niet meer even lekker het zwembad in, maar als u zwembadverwarming installeert, kan dat wel! Met zwembadverwarming verlengt u het zwemseizoen en kunt u al vanaf april/mei gebruik maken van uw zwembad.
Zwembad warmtepompen
Zwembad warmtepompen
Warmtewisselaars
Warmtewisselaars
Zonnecollectoren
Zonnecollectoren
Elektrische zwembadverwarming
Elektrische zwembadverwarming
Zwembadverwarming toebehoren
Zwembadverwarming toebehoren

Verschillende soorten zwembadverwarming

Bij Zwemland vindt u verschillende soorten zwembadverwarming. Solar zwembadverwarming met zonnepanelen / zonnecollectoren​, ​elektrische zwembadverwarming​, ​zwembad warmtewisselaars​ en ​zwembad warmtepompen​. Solar zwembadverwarming is een relatief goedkope manier om uw zwembad te verwarmen. De aanschafkosten zijn niet zo hoog en er zijn geen gebruikskosten. Een nadeel is wel dat u afhankelijk bent van de zon en die is in Nederland helaas niet zo constant. 

Een warmtepomp als zwembadverwarming

Als u er zeker van wilt zijn dat u een warm zwembad heeft en u controle wilt hebben over de temperatuur van het zwembad, dan is een zwembad warmtepomp de beste oplossing. De prijzen van warmtepompen liggen een stukje hoger dan van bijvoorbeeld elektrische zwembad verwarming of zonnecollectoren, maar een zwembad warmtepomp zorgt er wel voor dat u de verwarming van uw zwembad volledig kunt controleren. Nieuw zijn de inverter zwembad warmtepompen die met een zo laag mogelijk verbruik een zo groot mogelijk rendement geven.
 

Vragen over zwembadverwarming?

Heeft u vragen over zwembadverwarming of twijfelt u over welke soort verwarming u het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij adviseren u graag. 

Bent u op zoek naar een zwembad verwarming, zwembadverwarmer en/of warmtepomp voor uw zwembad? Zwemland levert zwembad verwarmingen uit voorraad. Bezoek de webshop.