Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembadpompen

   Zwembadpompen

   Een zwembadpomp is een pomp die u in uw zwembad plaatst. De pomp zorgt ervoor dat het water in het zwembad gefilterd wordt. Door een pomp in uw zwembad te gebruiken, kunt u langere tijd van schoon water genieten.

   Zwembadpompen

   Wat is een zwembadpomp?

   Een zwembadpomp is een pomp die u in uw zwembad plaatst. De pomp zorgt ervoor dat het water in het zwembad gefilterd wordt. Hierdoor verdwijnen alle viezigheden, zoals blaadjes, insecten en dergelijke, uit het water. Door een pomp in uw zwembad te gebruiken, kunt u langere tijd van schoon water genieten.

   Net als zwembad chloor is een zwembadpomp cruciaal om uw zwembad schoon te houden. Een zwembadpomp filtert het water en zorgt ervoor dat u voor een lange periode van schoon water kunt genieten.

   Zwembadpompen

   Heeft u een zwembad in de tuin? Dan heeft u ook altijd een zwembadpomp nodig. Een zwembadpomp is namelijk onmisbaar om uw zwembad schoon te houden.

   Hoe werkt een zwembadfilter?

   Een zwembadpomp bestaat uit diverse onderdelen. Via de skimmer wordt er water in de zwembadpomp gezogen. De zwembadpomp spuit het water vervolgens met grote kracht door naar de filter. De filter zorgt ervoor dat alle viezigheden uit het water verdwijnen. De verontreiniging in het water blijft namelijk achter in de filter.

   Het schone water wordt door de zwembadpomp terug het zwembad in gespoten. Nu laat de pomp al het water in het zwembad rondcirculeren. Zo kan al het zwembadwater door de filter gehaald worden en blijft al het water in het zwembad schoon.

   Een zwembadpomp bij Zwemland.nl kopen

   Zwemland.nl verkoopt vele verschillende zwembadpompen. Deze pompen vindt u op deze pagina. Het is erg belangrijk de juiste zwembadpomp aan te schaffen. Heeft u een groot zwembad? Dan heeft u een pomp met een grote capaciteit nodig. De pomp moet namelijk al het water in het zwembad laten rondcirculeren en vervolgens reinigen. Is uw zwembad wat kleiner, dan voldoet een pomp met een kleinere capaciteit ook.

   Twijfelt u welke zwembadpomp u aan moet schaffen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies, zodat u de juiste pomp voor uw zwembad kunt kopen.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »