Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zwembad filterunit sets

   Zwembad filterunit sets

   Zwembad Zandfilters - Houdt uw zwembad schoon met een zandfilter. Een zwembad zandfilter is samen met de zwembadpomp een belangrijk onderdeel van de filterinstallatie van een zwembad.

   Zwembad filterunit sets

   Zwembad Zandfilters - Houdt uw zwembad schoon met een zandfilter.
   Een zwembad  zandfilter is samen met de zwembadpomp een belangrijk onderdeel van de filterinstallatie van een zwembad. In een zandfilter wordt het zwembadwater gefilterd door fijn glas of zand. Viezigheid, zoals bladeren, insecten, haren en andere dingen kunnen door een zandfilter worden gefilterd en worden tegengehouden.

    

    

   Vroeger werd er in zandfilters vooral fijn zand gebruikt om het water te filteren, daar komt ook de naam zandfilter vandaan, maar tegenwoordig wordt er steeds vaker glas gebruikt. Glas heeft een langere levensduur dan zand en als er glas gebruikt wordt, heeft het zandfilter minder vaak onderhoud nodig. Meestal moet u na zo’n 5 jaar het filtermedium in de zandfilter vervangen.
   De zandfilter pompt het zwembadwater rond om alles te kunnen reinigen. Hoe groter uw zwembad is, hoe hoger de capaciteit van uw zandfilter moet zijn.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »