Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Items per pagina
Sorteer op

Zwembadafdekkingen

Zwembad afdekking Starline Roldeck
Zwembad afdekking Starline Roldeck
Budgetbad automatische lamellen afdekking
Budgetbad automatische lamellen afdekking
Unipool afdekkingen
Unipool afdekkingen
Aquadeck afdekkingen
Aquadeck afdekkingen
Waludeck afdekkingen
Waludeck afdekkingen
Zomer afdekkingen zwembad
Zomer afdekkingen zwembad
Foam afdekkingen
Foam afdekkingen
Prefab zwembad afdekkingen
Prefab zwembad afdekkingen
Veiligheidsafdekkingen zwembad
Veiligheidsafdekkingen zwembad
Zwembad Winter  bladernet en afdekkingen
Zwembad Winter bladernet en afdekkingen
Winter afdekkingen accessoires
Winter afdekkingen accessoires
Opwikkelrollen voor zwembadafdekking
Opwikkelrollen voor zwembadafdekking

Zwembadafdekkingen online kopen

Wilt u de levensduur van uw zwembad verlengen? Schaf dan een kwalitatief hoogwaardige zwembadafdekking van Zwemland aan. Wij verkopen vele verschillende zwembadafdekkingen. Wat voor zwembad u ook heeft: u vindt de juiste afdekking gegarandeerd in ons grote aanbod hoogwaardige zwembadafdekkingen.

Waarom een zwembadafdekking kopen?

Er zijn verschillende goede redenen om uw zwembad te voorzien van een hoogwaardig zwembad afdekzeil. Ten eerste kunt u uw zwembad afdekken om een lager energieverbruik te realiseren. Een zwembad dat afgedekt wordt met een afdekzeil zwembad, houdt de warmte namelijk beter vast. Omdat het zwembad minder snel afkoelt, hoeft u het minder snel te verwarmen. Dit betekent dat u veel energie en dus geld bespaart.

Daarnaast kunt u een zwembadafdekking kopen om ervoor te zorgen dat u uw zwembad minder schoon hoeft te maken. Een zwembad afdekzeil zorgt ervoor dat er geen rotzooi in het zwembadwater kan komen, waaronder bladeren, takjes, bloesem uit bomen en ga zo maar door. Heeft u geen hoogwaardig afdekzeil op uw zwembad zitten, dan moet u simpelweg vaker in de weer met zwembad accessoires om uw zwembad schoon te maken.

Ten derde zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat er minder algen in het water komen. Dit komt omdat een afdekzeil het licht tegenhoudt. Is uw zwembad vrij donker, dan kunnen algen minder goed groeien. Dit betekent dat uw zwembad algenvrij blijft. Tot slot voorkomt een zwembadafdekking verdamping van het zwembadwater. Dit betekent dat u minder chemicaliën hoeft te gebruiken in het water. Velen zien ook dit als een groot voordeel van het aanschaffen van een zwembad afdekzeil.

En koopt u een lamellenafdekking bij Zwemland? Dan verhoogt u bovendien de veiligheid van uw zwembad. Deze afdekking houdt namelijk niet alleen het gewicht van kinderen, maar zelfs van volwassenen. Met deze zwembadafdekking kunt u dan ook niet per ongeluk in het water terecht komen.

Verschillende soorten zwembadafdekkingen

Zwemland verkoopt vele verschillende zwembadafdekkingen, namelijk:
  • Zwembad afdekking Starline Roldeck
  • Aquadeck afdekkingen
  • Waludeck afdekkingen
  • Zomer afdekkingen zwembad
  • Foam afdekkingen
  • Prefab zwembad afdekkingen
  • Veiligheidsafdekkingen zwembad
 

Zwembad winter bladernet en afdekkingen.

Alle zwembadafdekkingen in ons aanbod zijn van uitstekende kwaliteit. De afdekkingen beschermen uw zwembad optimaal en gaan bovendien jaren mee. Investeert u in een afdekzeil van Zwemland, dan doet u een investering in de lange termijn. U kunt jaren van uw aankoop gebruik maken, om uw zwembad optimaal te beschermen.

Verder kunt u bij Zwemland ook winter afdekkingen accessoires aanschaffen. En heeft u al wel een afdekzeil zwembad, maar nog geen opwikkelrol voor deze zwembadafdekking? Dan bent u ook aan het juiste adres bij Zwemland. In ons online aanbod vindt u namelijk ook meerdere opwikkelrollen voor verschillende soorten zwembadafdekkingen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over een van onze zwembadafdekkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag, om u een duidelijker beeld te geven van deze specifieke zwembadafdekking.

En weet u niet zo goed welke afdekking u het beste aan kunt schaffen voor uw zwembad? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies welke zwembadafdekkingen het beste bij uw zwembad passen. Wij stellen deze producten graag aan u voor. Door u wat meer informatie te geven over de verschillende afdekkingen, kunt u gemakkelijker bepalen welk afdekzeil zwembad het beste bij u past. Dit zwembad afdekzeil kunt u direct online aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop zo snel mogelijk thuis afgeleverd wordt, zodat u uw zwembad al op de korte termijn kunt beschermen met een hoogwaardig afdekzeil.
 


Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in