Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Starline zwembadpomp met variabele snelheid - AN20850
AN20850 AN20850

Starline zwembadpomp met variabele snelheid

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
AN20850
 
Op voorraad
€ 1.099,95
Omschrijving

Starline zwembadpomp met variabele snelheid

Nieuw in het programma is de Starline zwembadpomp met ingebouwde frequentieregeling. Een uiterst slimme zwembadpomp met veel voordelen. Deze pomp kan met 3 voorgeprogrammeerde snelheden pompen. De wisseling van snelheid voorkomt dat de zwembadpomp onnodig op een hoog toerental draait wanneer dat niet nodig is. Dit levert een besparing van energie en dus ook van energiekosten op en zorgt voor een betere filtratie.

Op het moment dat de pomp inschakelt, start deze altijd op het hoogste toerental. Het grote voordeel van deze functie is dat de volledige zuigkracht gewaarborgd wordt zodat drooglopen van de pomp uitgesloten is. Daarnaast is de pomp zelfs bij dit hoge toerental nauwelijks hoorbaar. Drie minuten nadat de pomp wordt aangezet, schakelt deze automatisch terug naar een lager toerental. Een lager toerental betekent een lagere doorstroomsnelheid in het filter. Wanneer het water langzamer door het filter stroomt, blijft er meer verontreiniging in het filter achter.

Is het bad afgedekt, dan schakelt de zwembadpomp over naar het laagste, voorgeprogrammeerde toerental. Zodra u het filter gaat terugspoelen, schakelt de zwembadpomp over op het hoogste toerental, waardoor er een optimaal terugspoelproces plaats vindt. Deze wisseling voorkomt dat de zwembadpomp onnodig op een hoog toerental draait waardoor energie en dus kosten bespaard worden.

U kunt direct op het display van de zwembadpomp het actuele stroomverbruik aflezen. Bij een juiste instelling kan dit u een jaarlijkse besparing van enkele honderden euro’s opleveren!

 

Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Starline zwembadpomp met variabele snelheid

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker