Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Zoeken
winkelwagen
  • (0) Totaal:€ 0,00
Items per pagina
Sorteer op
Op zoek naar een automatische ph en chloordosering,
Automatische zwembad dosering pH en Chloor? Zwemland levert automatische zwembad dosering apparatuur en onderdelen uit voorraad.

PH-waarde van uw zwembad meten

PH staat voor de zuurgraad of zuurtegraad van je zwembad en andere waterige oplossingen. De pH-waarde is ontzettend belangrijk voor uw zwembad om infecties en bacteriën te weren. Hoe lager de pH-waarde, des te beter de desinfectie van uw zwembad. Een ideale pH-waarde ligt tussen de waarden 6,8 en 7,8. Bij een waarde onder 7,0 is het water zuur (basisch), daarboven is het water alkalisch en bij een waarde van 7,0 is het water neutraal. De pH-waarde is ook van belang bij kalkafzetting en algen. De pH-waarde is eenvoudig te meten met een pH-waarde meter, deze kan je hier vinden.

PH-waarde van uw zwembad verhogen of verlagen

De waarde van uw zwembad is van groot belang om het water toegankelijk te maken voor zwemmers. Een te hoge of te lage pH-waarde kan de gezondheid van zwemmers schade toebrengen. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Een makkelijke oplossing voor dit probleem is een automatisch dosering systeem. De automatische systemen houden real-time bij wat de pH-waarde van het zwembad is en kan deze bijsturen waar nodig. De automatische pH-dosering reguleringssystemen kunnen zowel extra pH-waarde toevoegen als deze in de min bijsturen met chloor. Met een gereguleerd systeem zal de kwaliteit van het water altijd over een perfecte pH-waarde beschikken.

Wat is het verschil tussen pH-plus en pH-min?

De pH-waarde van het zwembad kan zowel te hoog als te laag zijn. Daarvoor zijn er dan ook twee mogelijke oplossingen, pH-plus en pH-min. Bij de een wordt de pH-waarde verhoogd en bij de ander wordt deze juist verlaagd. Bij een waarde onder 6,8 zal er gebruik gemaakt worden van pH-plus en bij een waarde hoger dan 7,8 zal pH-min worden gebruikt. De middelen om de waarden te verhogen en te verlagen zijn hier te vinden.

Op zoek naar een automatische ph en chloordosering?

Automatische zwembad dosering pH en Chloor? Zwemland levert automatische zwembad dosering apparatuur en onderdelen uit voorraad. Bij ons kunt u terecht voor uw gewenste reguleringssystemen en profiteert u van een perfecte dosering van chloor en pH in uw zwembad. Bestel hier uw gewenste dosering systemen en geniet van een gezond zwembad!


Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in