Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aquaswim Universeel Zwembadzout 3 in 1 25kg - sal-500-0002

Aquaswim Universeel Zwembadzout 3 in 1 25kg

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
sal-500-0002
 
Op voorraad
€ 34,95
Omschrijving

Aquaswim Universeel Zwembadzout 3 in 1 25kg

Een chloorbehandeling zorgt in de meeste gevallen voor irritatie aan de ogen en de huid, samen met een onaangename geur van chloor.Dankzij zijn semi-geautomatiseerde werking, laat de elektrolysator toe om het water constant een uitstekende kwaliteit te bezorgen, zonder dat het prikt in de ogen, de huid irriteert of ruikt naar chloor.

AquaSwim 3 in 1 biedt de gepaste dosis zout voor een doltreffende behandeling van het water in uw zwembad. De elektrolysator produceert de juiste dosis chloor die alle algen en micro-organismen zal doden.

De kwaliteit van chloor vermindert snel door de inwerking van UV-stralen. Daardoor bent u verplicht om uw zoutelekrolyse op volle kracht te laten draaien om zo het chloorverlies te compenseren. Het zout van AquaSwim  bevatten de juist dosis stabilisator, waardoor het chloor beschermt wordt tegen de effecten van de zon en dit tot 3 keer langer dan het klassieke zout, het is dus niet meer nodig om voorzichtig stabilisator toe te voegen.

U optimaliseert de levensduur van uw zoutelektrolyse

Het water in zwembaden bevat van nature uit calciumionen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van kalk. De kalk zet zich af op de elektroden, de te monteren onderdelen en de liner/bekleding van het zwembad. AquaSwim zout bevat antikalkmiddel dat de calciumionen opsluit om te vermijden dat er zich kalk gaat afzetten.

AquaSwim zout beschermt de metalen delen in het bad. Leuningen, trappen en randapparatuur kunnen gevoelig zijn voor zout in het zwembadwater. Door AquaSwim zout toe te voegen aan het zwembadwater, i.p.v gewoon zwembadzout, verhoogt u de bescherming met 50%.

 

Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aquaswim Universeel Zwembadzout 3 in 1 25kg

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in