Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

AquaFinesse The Dead Sea Experience - aqn-finesse
aqn-finesse aqn-finesse

AquaFinesse The Dead Sea Experience

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Aqua Finesse
aqn-finesse
 
Op voorraad
€ 149,00
Omschrijving
AquaFinesse The Dead Sea Experience

De dode zee bevat een speciale mix van zouten en mineralen bekend om haar heilzame werking. Voor duizenden jaren; hebben mensen het gebruik van het dode zeewater voor de behandeling van huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. Maar ook om te ontgiften, hun uiterlijk te verbeteren en zich verwennen.

De unieke kracht van de dode zee zout Thermen komt uit de zout en minerale inhoud. AquaFinesse biedt de perfecte combinatie om te ervaren van de bekende kenmerken van de dode zee in je eigen spa. De voordelen van de gepatenteerde AquaFinesse technologie samen met de therapeutische effecten van de dode zee, allemaal in één eenvoudig kit!

Inhoud van de AquaFinesse dode zee mineralen water zorg kit :
6 kg AquaFinesse dode zee zout
2 flessen-2L AquaFinesse formule
1 maatbeker
1 potje chloor granulaat en maat beker
Gebruikershandleiding

De technologie is eenvoudig
Het onderhoud van de water van spa's, bubbelbaden en zwembaden is vaak moeilijk en ingewikkeld. Proberen om evenwicht pH, is alkaliteit en sanitiser een ontmoedigende taak voor de meeste mensen. AquaFinesse water behandeling producten vereenvoudigen water onderhoud, bespaart u kostbare tijd in het reinigingsproces.

Schoon water
De kwaliteit van het water van de hottub, spa of zwembad is van het allergrootste belang, niet alleen om redenen van hygiëne en veiligheid, maar ook omdat goede waterzuivering de levensduur van uw hottub, spa of het zwembad verlengt. AquaFinesse waterbehandeling geldt een baanbrekende, bewezen technologie, dat zich richt op de leefomgeving van de bacteriën in uw zwembad of spa bubbelbad water, drastisch verminderen. Gebruik AquaFinesse eenmaal per week en geniet van schone, kristalhelder water, om de groei van bacteriën in uw spa, hottub of zwembad te voorkomen.

Groen, gezond en gecertificeerd.
AquaFinesse is milieuvriendelijk, veilig en vriendelijk voor de huid. De aangename geur in AquaFinesse is afkomstig van biologische lavendel gekweekt op het Franse platteland. Aquafinesse water behandeling producten zijn getest en gecertificeerd door een ruime hoeveelheid van onafhankelijke test organisaties van over de hele wereld.
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: AquaFinesse The Dead Sea Experience

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in