Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Hayward EnergyLine Pro inverter R32 17 kW 95 m3 230v


   De nieuwe generatie warmtepompen voor zwembaden!
    
   Bij de Energyline Pro Inverter is het vermogen, het stroomverbruik en het geluidsniveau aangepast aan de werkelijke behoeften van het zwembad dankzij een microprocessor met ASCL besturingslogica.


   De MITSUBISHI ELECTRIC Inverter compressor met variabele snelheid moduleert het vermogen afhankelijk van de weersomstandigheden en de energiebehoeften van het zwembad. Daarnaast is er ook een automatisch ontdooiingssysteem voor het optimaliseren van de ontdooiingscycli.

   Inverter ventilator met variabele snelheid die de rotatiesnelheid aanpast in functie van de luchttemperatuur en stationair draait voor een extra stille nachtmodus. Real-time informatie op een brede monitor (diagnoseapparatuur voor professionals). Leverbaar in 4 capaciteiten voor zwembaden met een inhoud tot 140 m3.


   Met een warmtepomp kies je voor dé meest energiezuinige manier om het zwembad te verwarmen.

    

   De werking van een warmtepomp is gebaseerd op het koelprincipe dat van toepassing is in elke koelinstallatie. Er wordt gebruik gemaakt van de door de verdamper aan een warmtebron (lucht) onttrokken warmte-energie om met behulp van deze energie, via een condensor, een ander medium (zwembadwater) te verwarmen. Dit alles met zo weinig mogelijk opgenomen vermogen (energieverbruik) en zo veel mogelijk afgegeven vermogen (Coëfficiënt of Performance).

   De warmtepomp is voorzien van een koelmiddel voor een hoger rendement, vanzelfsprekend milieu-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Een warmtepomp wordt binnen of buiten geïnstalleerd en rechtstreeks op de retourleiding van het zwembad aangesloten.


   De Hayward EnergyLine Pro Inverter warmtepomp is de eerste warmtepomp die voldoet aan de NF-414 norm waardoor er altijd een minimale performance gegarandeerd wordt. Hierbij geldt: een maximaal rendement met een minimaal energieverbruik. Andere kenmerken zijn: zeer laag geluidsniveau, duurzame kunststof omkasting, titanium warmtwisselaar, touchscreen display, automatische ontdooiing en een meegeleverde afdekhoes.


   Deze Hayward EnergyLine Pro ENP 3M warmtepomp heeft een verwarmingscapaciteit van 17,0 kW bij 230 Volt en is geschikt voor zwembaden met een inhoud tot ca. 75-95 m³.


    

   Alternatieven

   Bekijk hier de gerelateerde producten

   Hayward EnergyLine Pro Inverter R32 17 kW 95 m3 230v
   5.515,-
   Hayward EnergyLine Pro Inverter R32 17 kW 95 m3 230v
   17 kW 95 m3 230v
   2-4 werkdagen levertijd
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »