Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Zoeken
winkelwagen
  • (0) Totaal:€ 0,00
Items per pagina
Sorteer op

Zwembad schepnetten

Het is erg belangrijk uw zwembad goed schoon te houden. Om bladeren en andere viezigheden uit het water te halen, kunt u een zwembad schepnet gebruiken. Zwemland verkoopt verschillende soorten zwembad schepnetten. Onze complete collectie zwembad schepnetten vindt u op deze pagina.

Zwembad schepnet kopen?

U gebruikt een zwembad schepnet om viezigheden uit het water van uw zwembad te halen. Denk hierbij aan bladeren, maar ook aan takjes en insecten. Wilt u een zwembad schepnet kopen, zodat u uw zwembad goed schoon kunt houden? Bekijk dan de zwembad schepnetten op deze pagina en kies uw favoriet. Dit zwembad schepnet kunt u direct online bestellen.

Alle schepnetten die Zwemland verkoopt, zijn van uitstekende kwaliteit. Koopt u een schepnet in onze online shop, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft. U kunt uw schepnet iedere dag gebruiken om allerlei viezigheden uit het water van uw zwembad te halen, vele jaren lang.

Bodem en oppervlakte schepnetten

Zwemland verkoopt twee soorten zwembad schepnetten. Ten eerste bent u bij ons aan het juiste adres als u een bodem schepnet wil kopen. Dit net gebruikt u om de bodem van uw zwembad te reinigen. Met het net verwijdert u alle viezigheden die naar de bodem van uw zwembad gezonken zijn, eenvoudig en snel.

Daarnaast kun u bij Zwemland ook een oppervlakte schepnet kopen. Dit net gebruikt u om het wateroppervlak van uw zwembad schoon te houden. Alle blaadjes, takjes, insecten en andere viezigheden die in uw zwembad drijven, haalt u eenvoudig en snel uit het water met dit zwembad schepnet.


Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in