Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Zoeken
winkelwagen
  • (0) Totaal:€ 0,00
Items per pagina
Sorteer op

Zwembad schepnetten

Als zwembadeigenaar is het uw taak om uw zwembad goed schoon te houden. U wilt er immers zolang mogelijk plezier aan beleven, dus het water vers houden is wel het minste dat u kunt doen. De meest eenvoudige manier om uw zwembad vrij te maken van bladeren en andere viezigheden, is door gebruik te maken van een zwembadschepnet. Bij Zwemland vindt u verschillende schepnetten: van de meer basic- tot aan de luxere varianten. Deze pagina biedt u een volledig overzicht van alle schepnetten die bij Zwemland verkrijgbaar zijn.

Bodem- en oppervlakteschepnetten

Zwemland heeft een breed assortiment aan twee soorten zwembadschepnetten: de bodemschepnetten en de oppervlakteschepnetten. Zoals de namen al doen vermoeden, gebruikt u het ene schepnet om de bodem mee te reinigen, en het andere om de oppervlakte mee zuiver te houden. Door met het schepnet door de oppervlakte en/of over de bodem te gaan, haalt u ongewenst vuil snel en vrijwel moeiteloos uit het water. Binnen een paar minuten is uw zwembadwater weer spik en span en kunt u er weer even mee vooruit!
 

Zwembad schepnet kopen?

Niet alleen bladeren, maar ook andere viezigheden als insecten en takken haalt u gemakkelijk uit het water met een zwembadschepnet. Een schepnet is weliswaar geen vervanger van bijvoorbeeld een waterpomp, maar u stelt het gebruik ervan er wel mee uit. Bovendien zorgt u ervoor dat het zwembad altijd netjes oogt. Twee vliegen in één klap dus!

De zwembadschepnetten die Zwemland verkoopt, zijn allen van uitstekende kwaliteit. Dat maakt dat u er jaren mee vooruit kunt en er dus lang plezier van heeft. Neem een kijkje in onze webshop om te zien welk zwembadschepnet(ten) het beste bij uw zwembad past, en wie weet heeft u uw schepnet deze week al in huis!Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in