Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Productomschrijving

      Dallas long apron schort incl. neckstraps 82/60

      OMSCHRIJVING

      Ontdek de nieuwste collectie van Xapron: De Dallas-collectie.

      Een combinatie van betaalbaarheid en duurzaamheid.

      Onze gloednieuwe Dallas-leren schorten zijn vervaardigd uit het hoogwaardig volnerf Europees koeien leer, wat niet alleen zorgt voor een verbluffende uitstraling, maar ook voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. Wat deze leren schorten nog meer bijzonder maakt, is ons innovatieve productieproces.

      Bij Xapron geloven we in verantwoord ondernemen. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze collectie leren schorten te maken uit twee delen leer, waardoor we kleinere stukken leer kunnen gebruiken die anders verloren zouden gaan. Dit betekent twee belangrijke voordelen in één klap:

      1. Betaalbaarheid: Door slim gebruik te maken van deze kleinere stukken leer kunnen we de Dallas-leren schorten aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs, zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl.

      2. Duurzaamheid: Ons zero-waste productieproces minimaliseert afval en heeft een positieve impact op het milieu. We zijn trots op het feit dat we met de Dallas-leren schorten collectie niet alleen hoogwaardige leren schorten aanbieden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

      Productinformatie

      • Handgemaakt in Nederland (Waalwijk)
      • 100% vol nerf soepel koeien leer
      • Stevige verstelbare banden
      • Eenvoudige verstelbare gespsluiting
      • Voorzien van theedoek lus
      • Gratis bezorging binnen Nederland

      Uitvoering
      De nieuwe collectie Dallas leren schorten komt in een grote variatie aan kleuren. De lengte maat van dit leren schort is 82cm.

      Onderhoud
      Aangezien de natuurlijke water en vuil afstotende reactie van het leer is de schort zeer makkelijk in onderhoud. Voor het geval dat er toch vlekken op komen, kun je het gemakkelijk met een vochtige doek afnemen.

      Naast onze authentieke leren schorten hebben we nog een klassieker toegevoegd; Het Denim schort. Omdat Denim zonder twijfel een klassieker is die we in ons dagelijks leven terugvinden, zou het logisch zijn dat Xapron een Denim Schort in de collectie zou hebben. De nek- en heupbanden zijn gemaakt van hoogwaardig leer en kunnen eenvoudig worden verwijderd om te wassen. We hebben ook een Vegan optie waarbij we de banden van Appleskin maken. Ten eerste zijn onze nieuwe Denim Schorten handgemaakt uit 100% hergebruikt (Indigo) katoen. Ten tweede hebben ze een traditionele stone wash ondergaan waardoor ze de authentieke gewassen denim look hebben. En bovenal is elk Xapron Denim Schort uniek, zacht en zeer comfortabel om te dragen. Niet alleen handig in de keuken maar ook tijdens het tuinieren, ter bescherming van je kleding tijdens het klussen of gewoon om in huis te knutselen.

      Alternatieven

      Bekijk hier de gerelateerde producten

      Dallas long apron  schort incl. neckstraps 82/60
      69,95
      Dallas long apron schort incl. neckstraps 82/60
      Black
      2-5 werkdagen levertijd
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »