Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Starline Whirlpool LAURA 47 Jets 232 x 232 x 99 cm - laura47
laura47 laura47 laura47 laura47 laura47 laura47

Starline Whirlpool LAURA 47 Jets 232 x 232 x 99 cm

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
laura47
 
Op voorraad
€ 14.995,00
Omschrijving
Starline Whirlpool LAURA 47 Jets 232 x 232 x 99 cm

Voor dit product geldt dat het voor 100% van Europese makelij is.

Al decennia lang is Starline exclusief distributeur van gerenommeerde whirlpoolmerken. Door de jarenlange kennis en ervaring met whirlpools heeft dit geleid tot een eigen productielijn whirlpools. Zo kunnen we voor u een complete lifestyle van wellness en luxe creëren.

Ontdek de weldaad van een Starline® whirlpool in uw tuin, op uw dakterras of in uw eigen wellness ruimte. Heerlijk ontspannen in warm water, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ieder seizoen ervaart u de ontspanning en het comfort van een whirlpool (ook wel spa of jacuzzi genoemd). Haal de luxe van wellness in huis met een Starline® whirlpool.

Whirlpool Laura is een compacte jacuzzi voor drie personen. Mede door de afmeting is deze whirlpool eenvoudig te plaatsen in een badkamer, op een balkon of op een dakterras.

WHIRLPOOL LAURA - SPECIFICATIES

Afmetingen: 232 x 232 x 99cm
Indeling: 4 zitplaatsen, 2 ligplaats
Hydrojets: 47
Inhoud (water): 1650 liter
Leeg gewicht: 400kg

WHIRLPOOL LAURA - HYDROMASSAGE

Whirlpool Laura heeft jets in vier patronen voor vier verschillende hydromassages voor de rug. Twee rugmassages worden gecombineerd met een heerlijke beenmassage.

WHIRLPOOL OPTIES DESIGN

Om de whirlpool mooi te laten passen bij uw tuin of interieur, is deze op verschillende manieren qua kleur te personaliseren.
Omkasting: Grey Wash, Red Cedar Oo Naturel.
Kuip: White, White Marble of Bronze.
Cover: Grey of Brown.

Whirlpool specificaties
Wat krijgt u nu eigenlijk als u een Starline whirlpool aanschaft? Hieronder geven we overzichtelijk aan waaruit elke Starline whirlpool bestaat en wat de voordelen zijn. Uiteraard kunt u de spa verder personaliseren met extra opties.
Starline whirlpool specificaties
Stijlvolle houten afwerking
Elke Starline whirlpool is voorzien van een prachtige Cederhouten omkasting (de afwerking). Onze Canadese leverancier levert FSC gekeurd Cederhout. Zo bent u verzekerd van een duurzaam product met een zo minimaal mogelijke ecologische voetafdruk.

Stijlvolle, onderhoudsvriendelijke whirlpoolkuip

De whirlpoolkuip is gemaakt van UV-bestendig en kleurvast acryl. Het materiaal is bestand tegen krassen en stoten en is gemakkelijk schoon te houden.

Massages door middel van de kracht van water en lucht

Alle spa's zijn, afhankelijk van het model, voorzien van een aantal roestvrijstalen hydrojets in diverse patronen en met een verschillende werking (WIRP). Zo bent u altijd gegarandeerd van een ruime variatie aan hydromassages. De hydrojets zijn verwisselbaar. Een extraatje zijn de luchtregelaars. Deze bieden een zachte massage door middel van lucht. Met de stromingsregelaars stelt u de kracht van de water- of luchtstraal precies af zoals u dat prettig vindt.

Kleurentherapie

Zin in een bepaalde ambiance? Verander de kleur en de sfeer van uw whirlpool met de RGB LED-verlichting. Deze zijn te wisselen in 6 verschillende kleuren.

Uw whirlpool altijd klaar voor gebruik!

Wilt u er zeker van zijn dat uw whirlpool altijd klaar is voor gebruik? Dat kan! Met de beschikbare Whirlpool App heeft u toegang tot uw whirlpool via een directe verbinding in de buurt van de whirlpool (whirlpool is voorzien van WIFI), overal in huis waar u verbonden bent met een WIFI netwerk of zelfs overal ter wereld met een internet verbinding naar uw smartdevice (via 3G, 4G of een WIFI hotspot).

Watercirculatie

De 24-uur circulatiepomp zorgt ervoor dat het water continu wordt gecirculeerd. De massagepomp(en) staan in verbinding met de hydrojets.

Altijd schoon water in de whirlpool

Om te kunnen blijven genieten van kristalhelder en schoon water is elke whirlpool voorzien van een intern filtersysteem voor de filtratie van het water. Het systeem werkt met 1 of 2 filterpatronen. Om het water gezond te houden en bacterievorming tegen te houden zijn de spa's uitgerust met een ozonator die met een speciale ozoninjectie (coronadischarge) werkt. Moet het water vervangen worden? Dan kan dat eenvoudig via de waterafvoer in de bodem van de spa.

Energiezuinig door viervoudige isolatie

Elke Starline whirlpool is zeer energiezuinig. Alle whirlpools zijn standaard voorzien van een viervoudige isolatie voor een optimaal behoud van de warmte van het water. Deze viervoudige isolatie bestaat uit: de cederhouten omkasting van 18mm dikte en een hogere isolatiewaarde dan kunststof, een aluminium warmteblocker, full foam isolatie en een isolerende whirlpool cover.

Duurzaam verwarmen

Het water in de whirlpool kan extra duurzaam worden verwarmd door de watertoevoer aan te sluiten op uw centrale verwarming. Hierdoor wordt het water sneller en efficiënter verwarmd. Dit levert een flinke energiebesparing op en is milieuvriendelijker. Elk whirlpool bad is voorzien van diverse elektrische aansluitmogelijkheden. Daarnaast zijn de Starline whirlpools allemaal standaard voorzien van een elektrische warmtewisselaar van 3kW.

Bescherming van de spa

De whirlpools zijn aan de onderzijde beschermd tegen vuil en vocht door middel van een ABS beschermingsplaat.
 
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Starline Whirlpool LAURA 47 Jets 232 x 232 x 99 cm

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker