Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Sauna opgietmiddel Groene Thee 250ml - es1057

Sauna opgietmiddel Groene Thee 250ml

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Finsuola
es1057
 
Op voorraad
€ 13,95 € 9,95Je bespaart 28.7%
Omschrijving
Sauna opgietmiddel Groene Thee 250ml

Groene Thee: Versterkt het immuunsysteem, stimuleert de eetlust, werkt anti-depressief, is verfrissend, opwekkend en stemmingsverbeterend.

FinSuola opgietmiddelen zijn speciaal samengesteld voor de Finse sauna beleving. De intense geuren zijn fris en verlichte de ademhaling, ze bevatten etherische oliën, of natuuridentieke oliën, met geselecteerde- fijne kruiden, zonder toevoeging van synthetische stoffen.
Het verantwoord gebruik van Finsuola opgietmiddelen.

Voor veilig werken met dit product volgt u enkele stappen:

Stap 1. Voor een verantwoorde opgiet sessie gebruikt u circa 35ml. water per m3. Sauna-inhoud, als u meer water gebruikt kan dat verbranding van de huid en luchtwegen veroorzaken.

Stap 2. Meng in een emmer 5 liter met 25ml. FinSuola opgietmiddel, Lepel het mengsel in kleine hoeveelheden over de stenen van de saunakachel, zodat het mengsel tot verdamping komt.

Belangrijk: dit geurproduct staat onder strenge controle van de, International Fragrance Association (IFRA), en voldoet aan de standaards die de IFRA stelt. Het gebruik van Ethanol in dit product is zoveel mogelijk gereduceerd.
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Sauna opgietmiddel Groene Thee 250ml

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in