Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Fornetto Razzo multi functionele rookoven

Er is niets dat meer 'zomer' dan de heerlijke geuren en verrukkelijke smaken van eten dat buiten klaargemaakt wordt met familie en vrienden. Nu Wordt het buiten klaarmaken van een lekker maaltijd nog eenvoudiger en smakelijker met de  nieuwe Fornetto Razzo mulitfunctionele rookoven.

Met deze alles-in-één, multifunctionele outdoor rookoven kunt u vlees, vis, zeevruchten, groenten roken, roosteren, stomen of grillen op houtskool of hout, voor die authentiek rokerige smaak.

Met twee ovenkamers en twee roestvrijstalen interne stapelbare manden, plus grill, zal de Razzo elke outdoor chef-kok helpen een geweldige maaltijd klaar te maken. Ieder gedeelte is uitneembaar, zodat u de hoeveelheid makkelijk aan kunt passen. Kook een voorgerecht, hoofdschotel en dessert zelfs voor een grote groep, of gebruik slechts één kamer als een eenvoudig een houtskool barbecue die u makkelijk mee kunt nemen naar een feest, camping of naar het park.
 
"Koken op houtskool wordt steeds populairder, veel mensen schakelen over op de 'low en slow' manier van koken zodat er een nieuwe dimensie toegevoegd wordt aan hun barbecue kookkunsten. De Razzo maakt het zeer gemakkelijk om lekker eten klaar te maken met behulp van de traditionele bereidingswijzen van hout, vuur en rook, met gebruik van de goede kwalitatieve materialen om zo uitstekende resultaten te behalen.

De Razzo is gemaakt de hoogste kwaliteit geëmailleerd roestvrij staal dat warmte behoud en bestand is tegen hoge temperaturen. De fenol deurgrepen zijn gemakkelijk vast te houden bieden bescherming, terwijl roestvrijstalen poten zorgen voor een goede stabiliteit. Door de temperatuurmeter kunt u de temperatuur controleren terwijl u door de twee ovendeuren water of brandstof zonodig bij kunt vullen.

 


Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in