Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Items per pagina
Sorteer op
Op zoek naar een Fornetto hout gestookte outdoor pizzaoven? Zwemland levert barbecues, rookovens, pizza ovens, buiten ovens en accessoires uit voorraad. Bezoek onze webwinkel

Fornetto is de eerste hout gestookte buitenoven in zijn soort. Met verschillende kleuren en functies die je zou verwachten te zien op indoorovens legt Fornetto de lat hoog voor op hout gestookte buitenovens.
 
Met massief gegoten ijzeren deuren, RVS oven interieur en een aparte verbrandingskamer, bieden de Fornetto ovens een veilige en gemakkelijke manier voor het creëren van authentieke pizza's, geweldig gebraden vlees, gebakken brood, pasta's en desserts of het roken van een eindeloze variëteit van uw gerechten in uw eigen achtertuin of patio. Met zijn rook schuifmechanisme waarmee u kunt bakken of roken, plus de afneembare smoker box voor extra smaak, zijn de Fornetto ovens uniek in het aanbieden van veelzijdigheid en betrouwbaarheid.
 
Met uw nieuwe Fornetto oven die in slechts 40 minuten klaar voor gebruik is, is mensen buiten entertainen nu nog eenvoudiger.
 


Chat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in