Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Zwemland.nl - Woensdag 11 Juli 2022

      Geniet van uw wellness moment met een Happy Spa

       

      Wilt u een spa kopen?

      Een bubbelbad, spa of jacuzzi kunt u zien als een verwarmd massagebad met zit- en ligplaatsen. De bubbelbaden kunt u binnen of buiten in uw tuin plaatsen zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw wellness moment. Een spa kopen doet u niet iedere dag en daarom is het van groot belang om de juiste keuze te maken. Graag vertellen wij u meer over ons assortiment van Happy Spa’s.

       

      Jarenlang plezier van uw spa!

       

      Voordat u een spa aanschaft dient u te letten op de volgende punten:

       

      • Met hoeveel personen wilt u in de spa? Afhankelijk van het aantal personen waarmee u de spa in wilt kiest u de spa met het gewenste aantal. Bij Zwemland zijn er spa's van 3-5 personen en 4-6 personen.

       

      • Wat zijn het gewenste aantal zit- en ligplaatsen? Hier zit verschil in waarbij er spa's zijn waarin u alleen kunt zitten of een combinatie van een zit- en ligplaats heeft. Ook kunt u kiezen uit een of meerdere ligplaatsen.

       

      • Wilt u massagejets in uw spa? De massagejets zorgen voor een sterke waterstroom waarmee u specifieke spieren of andere delen van het lichaam kunt masseren en helemaal weer ontspannen eruit gaat. Het aantal massagejets is afhankelijk van uw wensen.

       

      • Dient deze voorzien te zijn van ledverlichting en luidsprekers? Er zijn veel opties mogelijk in een spa. Ledverlichting in uw spa brengt extra sfeer aan het ontspanningsmoment. U kunt kiezen voor een spa met ingebouwde luidsprekers of gebruikmaken van een eigen Bluetooth speaker.

       

      • Is de spa voor binnen of buiten bedoeld? Wanneer u een spa buiten wilt zetten houdt dan rekening met het weer voor de plaats. Als u de spa overdekt plaatst kunt u er ook in tijdens een regenbui of wanneer het sneeuwt. Verder dient u rekening te houden met een locatie met de volgende voorzieningen: waterafvoer, watertoevoer en elektriciteit. Omdat een spa veel elektriciteit verbruikt kunt u deze het beste aansluiten op een aparte stroomgroep.

       

      Ons assortiment van Happy Spa

      Happy Mind Spa

      Clear up your mind

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 50 jets, 2 filters, 16 led, 1 massagepomp, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Reset Spa

      Pause and reset

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 80 jets, 1 filter, 16 led, 2 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Soul Spa 

      Do what makes your soul happy

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 80 jets, 1 filter, 16 led, 2 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Balance 

      Balance is the key of life

      Een 6-persoons spa met 5 kuipzittingen en 1 ligbed. De spa is voorzien van 75 jets, 1 filter, 16 led, 3 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft 2 luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Happy Harmony 

      Be in Harmony

      Een 5-persoons spa met 3 kuipzittingen en 2 ligbedden. De spa is voorzien van 90 jets, 1 filter, 16 led, 3 massagepompen, 3 hoofdsteunen en heeft luidsprekers die te koppelen zijn via bluetooth verbinding.

       

      Naast de Happy Spa's hebben wij ook trappen zodat u gemakkelijk in en uit de spa kunt stappen:

      Comfort Step,   Luxury Step,   Wave Step.

       

      Voor vragen kunt u ons mailen of bellen. In onze winkel hebben wij verschillende showroommodellen staan.

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »