Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Plunge Pool 5 x 3 m -

Plunge Pool 5 x 3 m

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
 
Op voorraad
€ 10.990,00
Omschrijving
De Plunge Pool 500

De Plunge Pool 500 meet 500 x 300 cm is daarmee een wat grotere en bredere plunge pool. Net als de kleinere plunge pools is ook deze opgebouwd in een sandwich constructie en daardoor extreem stijf en sterk. Ondanks z’n grotere formaat is een betonnen fundament niet nodig.

Het bad is gefabriceerd van onverslijtbaar dikwandig polyester voorzien van een zeer robuuste speciale zwembadcoating welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. Het zwembad heeft een diepte van 140 cm maar is optioneel verkrijgbaar in een verdiepte variant van 150 cm.

De plunge pools worden compleet geleverd met A-merk zandfilterinstallatie, ingebouwde skimmer en inspuiters. Zelfs het filterzand wordt meegeleverd. Wat nog ontbreekt om het bad te installeren is het PVC leidingwerk. Hoeveel PVC leiding u nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen de filterinstallatie en de plunge pool dit is uiteraard per tuin verschillend. Indien gewenst kunt u kiezen uit diverse PVC aansluitpakketten.

De uitvoering
De plunge pool 500 wordt standaard geleverd als Premium model met ingebouwde trap, zit- en of ligbank naar wens. De Premium is leverbaar in blauw, wit, ivoor, midden- en lichtgrijs,

Installeren en plaatsen
Het plaatsen en aansluiten van de plunge pool is eenvoudig, zo is er geen betonnen fundament nodig en is het installeren ook voor een doe-het-zelver prima te doen. Voor het installeren heeft u alleen PVC leiding nodig, hoeveel u daarvan nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen het bad en de filterinstallatie. 

Informatie
Wij adviseren altijd eerst een offerte op maat aan te vragen voor u besteld, zo weet u zeker dat u niets vergeet en geeft u ons de mogelijkheid u zo goed mogelijk van advies te voorzien. 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Plunge Pool 5 x 3 m

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in