Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Plunge Pool 4 x 2,5 m (Premium) - 17t-b
17t-b 17t-b 17t-b 17t-b 17t-b 17t-b

Plunge Pool 4 x 2,5 m (Premium)

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
17t-b
 
Op voorraad
€ 8.999,00
Omschrijving
De Plunge Pool 400

Met een afmeting van 4 x 2,5 meter is deze plunge pool net wat ruimer dan de 300, ook de 400 biedt maximaal waterplezier zonder uw hele tuin op te slokken. Het bad is gefabriceerd van onverslijtbaar dikwandig polyester voorzien van een zeer robuuste speciale zwembadcoating welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. Onze baden zijn zo sterk dat deze zelfs boven de grond gevuld kunnen worden, een deels verzonken inbouw is dan ook geen probleem. Het mini-zwembad heeft een diepte van 125cm maar is naar wens verkrijgbaar in twee optionele dieptematen, te weten 140 cm en 150 cm.

De plunge pools worden compleet geleverd met A-merk zandfilterinstallatie, ingebouwde skimmer en inspuiters. Zelfs het filterzand wordt meegeleverd. Wat nog ontbreekt om het bad te installeren is het PVC leidingwerk. Hoeveel PVC leiding u nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen de filterinstallatie en de plunge pool dit is uiteraard per tuin verschillend. Indien gewenst kunt u kiezen uit diverse PVC aansluitpakketten.

De Premium
De Premium heeft als extra een lig- en of zitbank naar wens en kan optioneel in twee verdiepte varianten worden geleverd. De Premium is leverbaar in blauw, midden- en lichtgrijs, wit en ivoor.

Installeren en plaatsen
Het plaatsen en aansluiten van de plunge pool is eenvoudig, zo is er geen betonnen fundament nodig en is het installeren ook voor een doe-het-zelver prima te doen. Voor het installeren heeft u alleen PVC leiding nodig, hoeveel u daarvan nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen het bad en de filterinstallatie.
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Plunge Pool 4 x 2,5 m (Premium)

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker