Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Plunge Pool 3 x 2,5 m (Premium) - 17t-a
17t-a 17t-a 17t-a 17t-a 17t-a 17t-a 17t-a

Plunge Pool 3 x 2,5 m (Premium)

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
17t-a
 
Op voorraad
€ 6.099,00
Omschrijving
De Plunge Pool

Met een afmeting van 3 x 2,5 meter is deze plunge pool geschikt voor vrijwel iedere tuin, het biedt maximaal waterplezier zonder uw hele tuin (en budget) op te slokken.

Het bad is gefabriceerd van onverslijtbaar dikwandig polyester voorzien van een zeer robuuste speciale zwembadcoating welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. Onze baden zijn zo sterk dat deze zelfs boven de grond gevuld kunnen worden, een deels verzonken inbouw is dan ook geen probleem. Het mini-zwembad heeft een diepte van 125cm maar is naar wens verkrijgbaar in twee optionele dieptematen, te weten 140 cm en 150 cm.

De plunge pools worden compleet geleverd met A-merk zandfilterinstallatie, ingebouwde skimmer en inspuiters. Zelfs het filterzand wordt meegeleverd. Wat nog ontbreekt om het bad te installeren is het PVC leidingwerk. Hoeveel PVC leiding u nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen de filterinstallatie en de plunge pool dit is uiteraard per tuin verschillend. Indien gewenst kunt u kiezen uit diverse PVC aansluitpakketten.

 
  PREMIUM
Kleur naar wens x
Pomp-zandfilter installatie x
Ingebouwde trap x
Zit- en of ligbank naar wens x
Verdiepte versie* 140 of 150cm x

 
De Premium

De Premium heeft als extra een lig- en of zitbank naar wens en kan optioneel in twee verdiepte varianten worden geleverd. De Premium is leverbaar in blauw, midden- en lichtgrijs, wit en ivoor.


Installeren en plaatsen
Het plaatsen en aansluiten van de plunge pool is eenvoudig, zo is er geen betonnen fundament nodig en is het installeren ook voor een doe-het-zelver prima te doen. Voor het installeren heeft u alleen PVC leiding nodig, hoeveel u daarvan nodig heeft wordt bepaald door de afstand tussen het bad en de filterinstallatie.

Informatie
Wij adviseren altijd eerst een offerte op maat aan te vragen voor u besteld, zo weet u zeker dat u niets vergeet en geeft u ons de mogelijkheid u zo goed mogelijk van advies te voorzien.
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Plunge Pool 3 x 2,5 m (Premium)

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker