Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Lanaform Biologische Etherische Olie Set - la240001

Lanaform Biologische Etherische Olie Set

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Lanaform
la240001
 
Op voorraad
€ 42,50 € 29,95Je bespaart 29.5%
Omschrijving
Lanaform Biologische Etherische Olie Set.

Groene mandarijn.

Etherische olie van groene mandarijn is een uitstekende natuurlijke remedie om angstgevoelens te verminderen en te ontspannen. Dankzij de kalmerende werking helpt de olie u in slaap te vallen.
Biologische etherische olie van groene mandarijn heeft een kalmerende werking. De olie is een goede natuurlijke remedie tegen stress en angstgevoelens. Door de olie voor het naar bed gaan te verdampen, valt u bovendien gemakkelijker in slaap. Bij verdamping en tijdens het masseren verspreidt de olie een fruitige, verkwikkende en aangename geur.
Aanbevolen gebruik
Latijnse naam: citrus reticulata
Gedistilleerd deel: schil
Chemotype: limoneen, γ-terpineen
Oorsprong: Brazilië
10 ml

Niaoli
Biologische etherische olie van niaouli heeft een groot aantal gezondheidsvoordelen. De olie is een uitstekende remedie tegen verkoudheid, maar ook tegen zware benen en spataders.
Etherische olie van niaouli van Lanaform stimuleert het natuurlijk afweermechanisme van het lichaam. De olie zorgt dat u beter kunt ademhalen en maakt de bronchiën vrij. Het is een uitstekende remedie tegen verkoudheid, neusbijholteontsteking en bronchitis. Dankzij de stimulerende en antivirale eigenschappen wordt de olie ook gebruikt bij zware benen en spataders.
Latijnse naam: Melaleuca quinquenervia
Gedistilleerd deel: bladeren
Chemotype: 1,8-cineool, α-pineen, limoneen
Oorsprong: Madagascar
10 ml

Grove den.
Biologische etherische olie van grove den is een natuurlijke remedie tegen verkoudheid en intense vermoeidheid. Met een verdamper parfumeert de olie uw huis.
Latijnse naam: Pinus sylvestris
Gedistilleerd deel: naalden en takken
Chemotype: α-pineen, β-pineen, limoneen
Oorsprong: EU
10 ml

Bijzondere voorzorgsmaatregelen:
- Raadpleeg de tabel voor het gebruik en de aanbevolen toedieningswijze van deze biologische etherische olie.
- De olie buiten het bereik van kinderen houden.
- Bewaar en gebruik dit product niet in de buurt van vlammen, vonken of ontstekingsbronnen.
- Het gebruik van etherische oliën is verboden voor kinderen (jonger dan 3 jaar), zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, voor personen die lijden aan epilepsie, astma of allergieën, en voor personen met hartproblemen of een ernstige ziekte.
- Raadpleeg voor eventueel langdurig gebruik of in geval van twijfel over de te gebruiken les dosering uw arts of een deskundige op het gebied van aromatherapie.
- Etherische olie van groene mandarijn is fotosensibiliserend. Blootstelling aan zonlicht vermijden gedurende 24 uur na het aanbrengen op de huid.
- Etherische olie van groene mandarijn is fotosensibiliserend. Blootstelling aan zonlicht vermijden gedurende 24 uur na het aanbrengen op de huid.
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Lanaform Biologische Etherische Olie Set

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker