Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Kunststof Zwembad 8 x 3 m -

Kunststof Zwembad 8 x 3 m

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
 
Op voorraad
€ 16.250,00
Omschrijving
Kunststof Zwembad 8 x 3 m


Wilan zwembaden zijn kwalitatief hoogstaande baden voorzien van de modernste coatings speciaal ontwikkeld voor zwembaden. De zwembaden zijn als semi-maatwerk leverbaar in diverse maten en als maatwerk in iedere gewenste maat tot maximaal 15 meter lengte.

Ieder Wilan bad kan naar eigen inzicht worden samengesteld. U kunt uw eigen inbouwtrap, zitting en/of ligbank vormgeven of kiezen voor een van onze populaire opstellingen. Het zwembad wordt standaard geleverd met pomp & filterinstallatie, skimmer en inspuiters. De apparatuur is van dezelfde hoge kwaliteit die wij als fabrikant aan onze baden stellen. Uiteraard kunt u kiezen uit diverse kleuren en tegen meerprijs is zelfs vrijwel iedere RAL kleur leverbaar.

Er zijn twee opties voor de afwerking van de rand: de standaard afwerking is geschikt om een border naar keuze op te plaatsen. Een veel toegepaste afwerking is een met steen of natuursteen (laatste foto galerij). De tweede mogelijkheid is een verhoogde rand. Hiermee is er geen verder randafwerking noodzakelijk en kan het bad hoger uitsteken (foto’s 1-7 in galerij).

Uitvoering:
- Zwembad met ingebouwde trap en zitting naar keuze
- Pomp & filter installatie op maat
- Skimmer en inspuiters

Optioneel kunt u verder kiezen uit:
- Verwarming
- Verlichting
- Verhoogde rand
- Zout elektrolyse systeem
- Aparte apparatuur put
- Afdekzeil met of zonder oprolsysteem
- RVS trap in plaats van een inbouwtrap

Vraag een offerte op maat aan voor een volledig prijsoverzicht.

Let op! De genoemde prijzen zijn exclusief plaatsen en installeren van het bad. Leidingwerk en installatiemateriaal zijn niet inbegrepen. Wij plaatsen zelf geen baden.
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Kunststof Zwembad 8 x 3 m

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in