Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Keramieken pot met 2 geuren - blauwterracotta

Keramieken pot met 2 geuren

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
blauwterracotta
 
Op voorraad
€ 34,95 € 29,95Je bespaart 14.3%
Omschrijving
Keramieken pot met 2 geuren

Sierpotje voor de geurpotjes van Aromas Naturales. 

Aromas Naturales - Vanille
De heerlijke geur van vanille kennen we allemaal wel, deze zachte aroma is verwarmend voor de ziel en geeft een gevoel van gemak en welzijn. 

Aromas Naturales - Cinnamon (Kaneel)
Cinnamon (kaneel) is een verwarmende geur die bij kou huiselijkheid oproept. Het geeft een gevoel van welbehagen en activeert de fantasie en creativiteit.

Het product bestaat uit een glazen potje met daarin een spons en een natuurlijke olie. De aroma kan geplaatst worden in elke gewenste ruimte. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer, sauna of andere ruimtes.
U kunt het potje 24 uur per dag openzetten in de ruimte, hierdoor verspreid de geur zich en zorgt voor een heerlijk aroma gedurende een periode van gemiddeld 1 jaar.

Tip: om de heerlijke aroma blijvend te ruiken, dient u het product minstens eenmaal per maand goed te sluiten en een aantal uren op zijn kop te zetten. Dit zorgt ervoor dat de olie in het product weer goed wordt geabsorbeerd door de spons en de geur opnieuw aan de ruimte kan worden afgegeven.

Zet het product alleen open wanneer u aanwezig bent in de ruimte en sluit het product wanneer u de ruimte verlaat. Hierdoor gaat het product langer mee. Bij het openen van het potje moet u rekening houden met de vloeibare inhoud. Het is dus van belang dat u het product recht houdt bij het openen om ervoor te zorgen dat er geen olie uit het product loopt. Daarnaast kunt u het beste bij het plaatsen van het product op houten kasten of panelen gebruik maken van een onderzetter anders kunnen er vlekken ontstaan.
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Keramieken pot met 2 geuren

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker