Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

GX-20K Aroma Diffuser - gx-20k
gx-20k 7433642167191gx-20k 7433642167191

GX-20K Aroma Diffuser

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
GX Diffusers
gx-20k
 
Maak een keuze uit de volgende opties
GX-20K
Omschrijving
Omring jezelf met een aura van heling en rust met de gx-aroma diffuser. Het maakt gebruik van ultrasone pulserende golf naar een koele damp, die de omringende lucht hydrateert. Gewoon vullen met kraanwater en voeg een paar druppels van uw favoriete (geur)olie, en geniet van de heerlijke geur.  

Aromatherapie  
Het apparaat wordt niet warm evenals de vloeistof, zodat ingrediënten behouden blijven en deel gaan uitmaken van de damp. Wanneer u de aroma diffuser gebruikt met etherische oliën zullen de oliën ook hun goede uitwerking hebben op uw gezondheid.
Iedere Etherische olie heeft zijn eigen specifieke eigenschap.
Meer Negatieve Ion 
gx aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid.  

Opmerkingen:  
- Gebruik schoon water (bij voorkeur gedestilleerd water) en laat geen water achter in de diffuser voor meer dan 2 dagen  
- Reinig de diffuser regelmatig om bacterie groei te voorkomen.


De GX aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid.  

Opmerkingen:  
- Gebruik schoon water, bij voorkeur gedestilleerd water, en laat geen water achter in de diffuser voor meer dan 2 dagen  
- Reinig de diffuser regelmatig om bacteriën te voorkomen.

vermogen: 12W                                                                                                                                              
Voltage: 100-240v          
Frequentie: 50-60 Hz  
inhoud : 300ml
afmeting 180 x 180 x 140mm

Hoe te gebruiken:         
Volg stap operatie op M knop te kiezen werkmodus, L knop te kiezen licht kleur. Houd M knop kan wijzigen de mist sterkte.
Kleuren:
  • Lightwood (licht hout)
  • Darkwood (donker hout)

 
Eigenschappen
GX-20K Donkerhout
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: GX-20K Aroma Diffuser

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker