Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Items per pagina
Sorteer op
Zwembadafdekkingen online kopen

Wilt u de levensduur van uw zwembad verlengen? Schaf dan een kwalitatief hoogwaardige zwembadafdekking van Zwemland aan. Wij verkopen vele verschillende zwembadafdekkingen. Wat voor zwembad u ook heeft: u vindt de juiste afdekking gegarandeerd in ons grote aanbod hoogwaardige zwembadafdekkingen.

Waarom een zwembadafdekking kopen?
Er zijn verschillende goede redenen om uw zwembad te voorzien van een hoogwaardig zwembad afdekzeil. Ten eerste kunt u uw zwembad afdekken om een lager energieverbruik te realiseren. Een zwembad dat afgedekt wordt met een afdekzeil zwembad, houdt de warmte namelijk beter vast. Omdat het zwembad minder snel afkoelt, hoeft u het minder snel te verwarmen. Dit betekent dat u veel energie en dus geld bespaart.

Daarnaast kunt u een zwembadafdekking kopen om ervoor te zorgen dat u uw zwembad minder schoon hoeft te maken. Een zwembad afdekzeil zorgt ervoor dat er geen rotzooi in het zwembadwater kan komen, waaronder bladeren, takjes, bloesem uit bomen en ga zo maar door. Heeft u geen hoogwaardig afdekzeil op uw zwembad zitten, dan moet u simpelweg vaker in de weer met zwembad accessoires om uw zwembad schoon te maken.

Ten derde zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat er minder algen in het water komen. Dit komt omdat een afdekzeil het licht tegenhoudt. Is uw zwembad vrij donker, dan kunnen algen minder goed groeien. Dit betekent dat uw zwembad algenvrij blijft. Tot slot voorkomt een zwembadafdekking verdamping van het zwembadwater. Dit betekent dat u minder chemicaliën hoeft te gebruiken in het water. Velen zien ook dit als een groot voordeel van het aanschaffen van een zwembad afdekzeil.

En koopt u een lamellenafdekking bij Zwemland? Dan verhoogt u bovendien de veiligheid van uw zwembad. Deze afdekking houdt namelijk niet alleen het gewicht van kinderen, maar zelfs van volwassenen. Met deze zwembadafdekking kunt u dan ook niet per ongeluk in het water terecht komen.