Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

BWT Inverter Horizontaal - Warmtepomp - 125252276

BWT Inverter Horizontaal - Warmtepomp

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
bwt
125252276
 
Maak een keuze uit de volgende opties
Type / kW
€ 1.563,00
Omschrijving
BWT INVERTER HORIZONTAAL
 


Compleet gamma
Het Fairland Inverter Plus gamma biedt een keuze aan vermogens waarmee alle soorten en maten zwembaden uitgerust kunnen worden.

Inverter systeem
In tegenstelling tot de compressor van een traditionele « ON/OFF » warmtepomp die op constante toerental werkt (100%) varieert de compressor van een Inverter warmtepomp van 20 tot 100% van haar vermogen naargelang de werkingsomstandigheden en de buitentemperatuur.

Inderdaad, wanneer de buitentemperatuur laag  ligt of wanneer de vraag naar verwarming hoog ligt werkt de Inverter compressor op hoge snelheid (tussen 50 en 100%) Andersom, wanneer de vraag naar de verwarming laag is, namelijk rond de ingestelde waarde, werkt de Inverter compressor op lage snelheid (tussen 25 en 50%)

De BWT Inverter Horizontaal varieert automatisch de snelheid van de compressor in functie van de ingestelde waarde en de buitentemperatuur. Het is dus onnodig manueel in te grijpen voor de werkingskeuze van de compressor. De werking van de Inverter Compressor, in lage snelheid, staat garant voor een zeer laag geluidsniveau, een optimaal rendement en een langere levensduur van de comperssor.

Omkeerbare

Een BWT Inverter Horizontaal warmtepomp kan dus een zwembad zowel verwarmen als afkoelen. Deze functie zal gewaardeerd worden in warme streken of daar waar het zwembad overdekt is of om de temperatuur constant te houden in de visteelt.

Stilte

Een traditionele « ON/OFF » warmtepomp levert altijd hetzelfde akoestisch vermogen zelfs wanneer ze rond haar ingestelde waarde draait.
De BWT Inverter Horizontaal warmtepomp zal aanzienlijk vertragen dichtbij de ingestelde waarde en zal dus een extreem laag geluidsniveau genereren in vergelijking met een traditioneel « ON/OFF » toestel. Dit argument is van belang indien de warmtepomp op korte afstand van de buren moet geplaatst worden.
Hiertoe wordt de aandacht van de installateurs gevestigd op het besluit 2006-1099 van 31 augustus 2006 betreffende de bestrijding van geluidshinder en de wijziging van het Wetboek van Volksgezondheid.
(regelgevende voorschriften).

Opstartintensiteit

De BWT Inverter Horizontaal warmtepompen zijn voorzien van een versnellingshelling dankzij de frequentiewijziging die te hoge overintensiteit vermijden bij het opstarten en de gevolgen op de elektrische en elektronische toestellen.

Totale automatisatie

De BWT Inverter Horizontaal warmtepompen zijn ontworpen om eenvoudig geïnstalleerd en gebruikt te worden.

Aluminium omkasting

Een nieuw en modern design met een aluminium omkasting die volledig roestvrij is.

Systematische kwaliteitscontrole

Om de betrouwbaarheid te garanderen worden alle BWT Inverter Horizontaal warmtepompen getest voordat ze verzonden worden.

Toebehoren

De BWT Inverter Horizontaal is geleverd met overwinteringsovertrek.

Garanties

De garantie op de BWT Inverter Horizontaal warmtepompen is 10 jaar op de titanium warmtewisselaar en 10 jaar op de compressor. Deze garantie wordt in eigen atelier aangeboden.
 
Het R32 koelgas heeft veel voordelen:
  • Is 5% tot 10% efficiënter dan een R410A gas,
  • Er is minder vloeistof nodig voor hetzelfde vermogen (20 tot 30% minder vloeistof in vergelijking met R410A),
  • Het is ecologischer omdat het een Global Warming Potential heeft (GWP/PRG, indicator die de impact van een vloeistof weergeeft in termen van opwarming van de aarde) van een slechts 675 (vergeleken met 2088 voor de R410A),
  • Vanwege de lage GWP (PRG) zijn lektesten niet verplicht, pas vanaf 7,2 kg belasting (tegen 2,82 kg voor R410C en 2,39 kg voor R410A),
  • De R32 is een volledig zuivere vloeistof en daarom gemakkelijker te recyclen.
De keramische bekleding voor steeds mooiere warmtepompen.
De BWT warmtepompen hebben een extra beschermende keramische laag. Naast waterafstotend en anti-UV, voorkomt ze oxidatie en afzetting van vuil of chemische stoffen. Dankzij deze bescherming zijn de BWT warmtepompen gemakkelijk te reinigen en blijven ze voor een lange tijd mooi, glad en briljant.

DIGITALE BEDIENING VOOR BWT INVERTER HORIZONTAAL WARMTEPOMP
  • In- en uitgangstemperatuur
  • Ontgrendeling | Auto verwarming | Koeling
  • Vermogen in percentage
  • Mode Smart / Silence
  • Parameter instelling
WIFI-MODULE VOOR HORIZONTALE INVERTER BWT WARMTEPOMP
Toegang tot de service in 1 klik
2. Real-time informatie
3. Waar u ook bent en wanneer u
wilt, hou de controle  

De WIFI-module is standaard inbegrepen in de BWT Inverter horizontale warmtepompen.

Opgelet, om de WIFI-module te gebruiken is het noodzakelijk dat de warmtepomp wordt geïnstalleerd in een ruimte die wordt afgedekt door de WIFI van het huis.
 
Deze pagina uitprinten
Gerelateerde producten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: BWT Inverter Horizontaal - Warmtepomp

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in