Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aroma Diffuser set met 2 geuren - gx-20k

Aroma Diffuser set met 2 geuren

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
GX Diffusers
gx-20k
 
Op voorraad
€ 57,85 € 52,95Je bespaart 8.5%
Omschrijving
Aroma Diffuser set met 2 geuren.

Omschrijving

Omring jezelf met een aura van heling en rust met de gx-aroma diffuser. Het maakt gebruik van ultrasone pulserende golf naar een koele damp, die de omringende lucht hydrateert. Gewoon vullen met kraanwater en voeg een paar druppels van uw favoriete (geur)olie, en geniet van de heerlijke geur. 
 
Aromatherapie 
Het apparaat wordt niet warm evenals de vloeistof, zodat ingrediënten behouden blijven en deel gaan uitmaken van de damp. Wanneer u de aroma diffuser gebruikt met etherische oliën zullen de oliën ook hun goede uitwerking hebben op uw gezondheid.
Iedere Etherische olie heeft zijn eigen specifieke eigenschap.
De GX Aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid. 
 
De GX aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid. 
 
Opmerkingen: 
- Gebruik schoon water (bij voorkeur gedestilleerd water) en laat geen water achter in de diffuser voor meer dan 2 dagen 
- Reinig de diffuser regelmatig om bacterie groei te voorkomen.
 
vermogen: 12W                                                                                                                                              
Voltage: 100-240v         
Frequentie: 50-60 Hz 
inhoud : 300ml
afmeting 180 x 180 x 140mm
 
Hoe te gebruiken:        
Volg stap operatie op M knop te kiezen werkmodus, L knop te kiezen licht kleur. Houd M knop kan wijzigen de mist sterkte.

Kleur:
Lightwood (licht hout)
 
Geuren:
Zanzibar Amber
Papaya do Brazil
 
Omschrijving
Een paar druppels van deze intense, in water oplosbare olie-essence, verdampt om zijn nuttige moleculen te verspreiden, waardoor een delicate geur van verre reizen achterblijft. Blanc-oliën, verkrijgbaar in 150 ml, zijn geschikt voor alle soorten ultrasone diffusoren en zijn gemaakt met geuren van topkwaliteit en de zuiverste oliën om de lucht te vullen met delicate, harmonieuze sensaties.
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aroma Diffuser set met 2 geuren

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in