Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aroma Diffuser set met 2 geuren - es-cmp-164
es-cmp-164 3660963087035es-cmp-164 3660963087035

Aroma Diffuser set met 2 geuren

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Esteban
es-cmp-164
 
Op voorraad
€ 97,85 € 87,95Je bespaart 10.1%
Omschrijving
Aroma Diffuser set met 2 geuren

Omring jezelf met een aura van heling en rust met de gx-aroma diffuser. Het maakt gebruik van ultrasone pulserende golf naar een koele damp, die de omringende lucht hydrateert.Vul de diffuser met water en voeg een paar druppels van uw favoriete (geur)olie toe om te genieten van de heerlijke geur.

Simpel en veilig om te gebruiken met een automatische stopfunctie. De onzichtbare ultrasound technologie creëert snelle vibraties dat het water en de olie met elkaar vermengt en binnen een paar tellen zorgt voor (koude) stoom. Deze Gold & Light Editie brengt sereniteit door kleur en licht en een heerlijk sfeertje om lekker te ontspannen.
Te bedienen met afstandsbediening.
 
Aromatherapie

Het apparaat wordt niet warm evenals de vloeistof, zodat ingrediënten behouden blijven en deel gaan uitmaken van de damp. Wanneer u de aroma diffuser gebruikt met etherische oliën zullen de oliën ook hun goede uitwerking hebben op uw gezondheid.
De olie van Esteban zijn geformuleerd zoals de beste parfum. De extracten danken de subtiliteit aan een variatie van hoge kwaliteit componenten. De parfum wordt in Frankrijk gecreëerd, komt in een glazen flesje met druppeltuit van 15 ml. De olie is de meest geconcentreerde parfum van de gehele collectie en heeft geen conserveringsmiddelen.

Bois Copaïba
We laten ons meevoeren op een kleurrijke droomreis door ’s werelds grootste tropische regenwoud, naar het hart van het Amazone gebied. Op deze exotische plek regeert de koningin van het bos, namelijk de Copaïba boom. Al meer dan duizenden jaren is deze heilzame, delicate, balsamachtige, geurende hars een legende. Copaïba gecombineerd met cacao en patchoeli zorgen een zachte blend met zoete en houtachtige tonen. Deze bijzondere geur prikkelt de zintuigen, vult ons hart met verwondering en tegelijkertijd verwarmt het je in koude tijden met een rijkelijke omhelzing.
 
Hoofd: koffieboon, patchoeli
Hart: copaïba, tonka boon
Basis: cacao, vetiver
 
Ambre
De ingrediénten zijn kostbaar de parfum magisch, sensueel en onweerstaanbaar. Een subtiele amber geur met een citrus accent en vanille, houtachtige knipoog.
 
Hoofd: bergamot en citroen
Hart: patchouli en sandelhout
Basis: amber en vanille
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aroma Diffuser set met 2 geuren

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in