Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aroma Diffuser set met 1 geur - gx-10k

Aroma Diffuser set met 1 geur

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
GX Diffusers
gx-10k
 
Op voorraad
€ 43,90 € 39,95Je bespaart 9.0%
Omschrijving
Aroma Diffuser set met 1 geurHoe te gebruiken:
Knop M: een werkmodus kiezen
Knop L: een kleur voor het licht kiezen
Werkmodus: 3 min of 6 uur.
Product Feature: mini sensor voor het als er geen water meer inzit, kleurrijke LED verlichting en verschillende soorten werkmodus.
Kleur: Licht hout.
Aangenomen ultrasone technologie, fluisterstille ultrasone werking - bevochtig uw kamer stil. Zonder verbranding of verhitting behoudt het de natuurlijke geur van de etherische oliën. Deze geruisloze diffuser mag op je nachtkastje worden gebruikt.
De aroma diffuser bevat kleurrijke veranderende lichten, met twee modi: constant aan / veranderende kleur. Het licht creëert een romantische sfeer die u kan helpen de druk en slaap te verlichten.
Wanneer het waterniveau laag is, wordt de diffuser automatisch uitgeschakeld om veiligheid en energiebesparing te garanderen.
Twee werkmodi: intermitterende nevel (3 minuten aan / 1 minuut uit), continue werkmodus.
Aroma diffuser kan tot 160 ml water bevatten. Het kan 4-8 uur duren.

De olie van Esteban zijn geformuleerd zoals de beste parfum. De extracten danken de subtiliteit aan een variatie van hoge kwaliteit componenten. De parfum wordt in Frankrijk gecreëerd, komt in een glazen flesje met druppeltuit van 15 ml. De olie is de meest geconcentreerde parfum van de gehele collectie en heeft geen conserveringsmiddelen.

Teck & Tonka
Deze geur betovert iedereen, afkomstig, als souvenir, uit Afrika, denkend aan spoorrails gekleurd door de rode klei en houten pakhuizen doordrenkt van de specerijen; kaneel, nootmuskaat en kruidnagel, wachtend om verscheept te worden naar andere continenten. De geur Teck & Tonka vertelt het verhaal van deze blend, één van de meest verrukkelijke in de geschiedenis van de parfum. Een onovertroffen blend van vurige specerijen, warm hout en hete wax.

Hoofd; nootmuskaat, kaneel, kruidnagel.
Hart; sandelhout, patchouli.
Basis; amber, tonkabonen.
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aroma Diffuser set met 1 geur

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in