Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aroma Diffuser set met 1 geur op=op - 8835

Aroma Diffuser set met 1 geur op=op

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Lanaform
8835
 
Op voorraad
€ 91,45 € 69,95Je bespaart 23.5%
Omschrijving
Aroma Diffuser set met 1 geur. op=op

De Empire Aromadiffuser; kies voor een intense-, zachte- of interval-verdamping. Sfeerlicht is instelbaar. Deze verdamper combineert drie nuttige functies: geurverspreiding, luchtbevochtiging en luchtzuivering.
 
Geurverspreiding
De Aromadiffuser werkt met een ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Waardoor een fijne waterdamp onstaat die als een mist uit de diffuser komt. Door de snelle verspreiding, wordt de geur snel verspreidt en de effecten van de geur. Iedere etherische olie heeft zijn eigen effecten. Denk aan lavendel voor rust, citrus of rozemarijn om actief te worden en dennen voor als wintergeur.
Luchtbevochtiging
De diffuser zorgt er ook voor dat de waterdamp wordt verspreid. Hierdoor wordt de ruimte direct bevochtigd. Door gebruik van de verwarming en airconditioning kan het voorkomen dat er droge lucht ontstaat, dit kan een droge huid en lippen tot gevolg hebben.
Luchtzuivering
Ook heeft de diffuser een ioniserende werking; de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.
Hoe werkt de diffuser?
Vul de diffuser met water en voeg een aantal druppels etherische olie of mix naar keuze toe. Vervolgens maak je de keuze uit zachte verdamping, intensieve verdamping of interval. Er kan worden gekozen tussen twee intervalstanden; een uur laten verdampen en vervolgens gaat hij automatisch uit of om en om 30 seconden verdampt en na 2uur automatisch stopt. De diffuser gaat automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is.

Eucalyptus Globulus
De biologische etherische olie van eucalyptus globulus heeft een groot gezondheidsvoordeel. Bij verdamping en tijdens het masseren verzacht de olie (opkomende)keelpijn.
Latijnse naam: Eucalyptus Globulus
Gedistilleerd deel: bladeren
Chemotype: 1.8-cineool, α-pineen

Bijzondere voorzorgsmaatregelen:
- Raadpleeg de tabel voor het gebruik en de aanbevolen toedieningswijze van deze biologische etherische olie.
- De olie buiten het bereik van kinderen houden.
- Bewaar en gebruik dit product niet in de buurt van vlammen, vonken of ontstekingsbronnen.
- Het gebruik van etherische oliën is verboden voor kinderen (jonger dan 3 jaar), zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, voor personen die lijden aan epilepsie, astma of allergieën, en voor personen met hartproblemen of een ernstige ziekte.
- Raadpleeg voor eventueel langdurig gebruik of in geval van twijfel over de te gebruiken les dosering uw arts of een deskundige op het gebied van aromatherapie.
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aroma Diffuser set met 1 geur op=op

Bestaande klant

Nieuwe gebruiker