Van Dijklaan 31 - 5581 WG Waalre - 040-2012145 - info@zwemland.nl

Aroma Diffuser Set Met 3 Geuren op=op - la120601

Aroma Diffuser Set Met 3 Geuren op=op

na 0 Klantenbeoordelingen
Verdeling van beoordelingen
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Lanaform
la120601
 
Op voorraad
€ 111,50 € 79,95Je bespaart 28.3%
Omschrijving
Aroma Diffuser Set Met 3 Geuren op=op

Deze trendy Lanaform Aroma Diffuser Pure houd niet alleen de luchtvochtigheid op pijl, het zorgt er ook nog eens voor dat er een heerlijke geur word verspreid. De verfijnde en trendy design luchtbevochtiger en verspreider van essentiële oliën Pure van Lanaform bestrijdt geurtjes en droge lucht met aromatherapie. De luchtbevochtiger en verspreider van essentiële oliën Pure van Lanaform maakt gebruik van een ventilatiesysteem dat koude, geparfumeerde stoom verspreidt. Niet toevallig het basisprincipe van de aromatherapie. Deze koude stoom wordt in de vorm van een lichte, gearomatiseerde nevel verspreid via de buis.
 
Deze verdamper combineert twee functies. Zo kan hij gebruikt worden als:
klassieke luchtbevochtiger om droge lucht tegen te gaan.
of als aromatherapie verstuiver ter bestrijding van geurtjes.
Een luchtbevochtiger en verspreider van essentiële oliën die tegelijk je interieur opvrolijkt met prachtig design? Dat kan, dankzij Pure van Lanaform die met zijn uiterst verfijnde en trendy vormgeving je decor net dat ietsje meer geeft.
 
Specificaties :
2-in-1 apparaat (essentiële oliën niet inbegrepen)
Capaciteit van het reservoir: 1600ml
Maximale debiet van koude stoom: 130 ml/u
Verspreidingsduur: +/- 12 uur aan 130 ml/u
3 intensiteitsniveaus voor de verdamping
Timer: 2, 4 of 6 uur
Geleverd met 2 verspreidingsbuizen
 Spanning: DC 24 V
Stroomsterkte: 0,6 A
Vermogen: 16 W
Afmetingen van het product: 18 x 18 x 45,5 cm (grote buis) of 31,5 cm (kleine buis)
Gewicht van het product: 0,750 kg
+/- 15m2
 
Geuren:
Zoete Sinaasappel.
Biologische etherische olie van zoete sinaasappel is een uitstekende natuurlijke remedie om angstgevoelens te verminderen en te ontspannen. Dankzij de kalmerende werking helpt de olie u in slaap te vallen. Biologische etherische olie van Lanaform is een natuurlijke remedie waarbij u zich echt goed voelt. Dankzij de kalmerende en rustgevende werking helpt de olie u ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen. Bij verdamping en tijdens het masseren verspreidt de olie een fruitige en aangename geur.
Aanbevolen gebruik
Gegevens :
Latijnse naam: citrus sinensis
Gedistilleerd deel: schil
Chemotype: limoneen
Oorsprong: Niet-EU
10 ml
 
Lavendel.
Etherische olie van echte lavendel is een natuurlijke remedie tegen stress en slaapstoornissen. Bij verdamping komt een aangename geur vrij.
Biologische etherische olie van echte lavendel van Lanaform is de meest complete etherische olie en is geïndiceerd bij een groot aantal dagelijkse ongemakken. De olie heeft een kalmerende, ontspannende en antiseptische werking en wordt dankzij de helende werking ook aanbevolen voor diverse huidproblemen (wondjes, brandplekken, insectenbeten, enz.). Verder kan de olie goed worden gebruikt bij stress en slaapstoornissen. Bij verdamping komt een aangename geur vrij die uw huis parfumeert.
Gegevens :
Latijnse naam: lavandula angustifolia
Gedistilleerd deel: bloem
Chemotype: linalol, linalylacetaat
Oorsprong: Frankrijk
10 ml
 
Groene Manderijn.
Etherische olie van groene mandarijn is een uitstekende natuurlijke remedie om angstgevoelens te verminderen en te ontspannen. Dankzij de kalmerende werking helpt de olie u in slaap te vallen.
Biologische etherische olie van groene mandarijn heeft een kalmerende werking. De olie is een goede natuurlijke remedie tegen stress en angstgevoelens. Door de olie voor het naar bed gaan te verdampen, valt u bovendien gemakkelijker in slaap. Bij verdamping en tijdens het masseren verspreidt de olie een fruitige, verkwikkende en aangename geur.
Aanbevolen gebruik
Gegevens :
Latijnse naam: citrus reticulata
Gedistilleerd deel: schil
Chemotype: limoneen, γ-terpineen
Oorsprong: Brazilië
10 ml
 
Bijzondere voorzorgsmaatregelen:
- Raadpleeg de tabel voor het gebruik en de aanbevolen toedieningswijze van deze biologische etherische olie.
- De olie buiten het bereik van kinderen houden.
- Bewaar en gebruik dit product niet in de buurt van vlammen, vonken of ontstekingsbronnen.
- Het gebruik van etherische oliën is verboden voor kinderen (jonger dan 3 jaar), zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, voor personen die lijden aan epilepsie, astma of allergieën, en voor personen met hartproblemen of een ernstige ziekte.
- Raadpleeg voor eventueel langdurig gebruik of in geval van twijfel over de te gebruiken les dosering uw arts of een deskundige op het gebied van aromatherapie.
- Etherische olie van zoete sinaasappel is fotosensibiliserend. Blootstelling aan zonlicht vermijden gedurende 24 uur na het aanbrengen op de huid.
 
Deze pagina uitprinten
 
Klantenbeoordelingen (1)

Klantenbeoordeling: Aroma Diffuser Set Met 3 Geuren op=op

Bestaande klant

Nieuwe gebruikerChat met ons!

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in